![]() |
Re: AG 86 BRS - Solenza Clima--- Sugestii tuning
poti sa modifici grila ta nu trebuia neaparat sa cumperi una facuta fara stema. Daca vrei lasami ID-ul tau si vorbim ca am un prieten care se pricepe la asa ceva;)
|
Quote:
am vazut una modificata , si iesise cam naspa , adica ii taiase partea de jos a stemei , dar ramasese chenarul de sus , si se vedea super nasol .... prietenul asta al tau cam ce ii face ? |
1 Attachment(s)
ti-o face exact ca asta
|
arata bine ... cati bani ?
|
In 2 ore plec la Bucuresti pentru un botez , iar luni cand ma intorc voi reveni si cu poze cu stopurile vopsite negru .
Daca vrea cineva sa bem o cafea in seara asta , dati-mi un PM ca verific forumul imediat ce ajung la unchii mei in bucuresti |
4 Attachment(s)
scuze de intarziere, dar chiar am uitat sa descarc pozele cu stopurile. Oricum nu au iesit asa cum vroiam eu , asa ca o sa le sterg si le re-vopsesc .
In alta ordine de idei , anul asta nu cred ca voi mai schimba nimic la exterior in afara de grila fara semn si montarea pleoapelor , ci ma voi axa numai si numai pe motor . Dar inainte de asta , trebuie sa faca o vizita la doctor pentru un kit de ambreiaj , placute de frana noi , schimbare ulei , schimbare ulei cutie , incarcare planetare , verificare directie . O gramada de bani ... dar , aia e .... Iar toata iarna voi vedea ce voi putea scoate din motor, in functie si de situatia financiara in care voi fi .... voi reveni cu poze cu pleoapele si grila fara semn |
daca tot scoti sigla din grila, scoate-le si pe cele din spate sa fie mai shaved :D
|
urmeaza, urmeaza ;)
|
ai mare grija cu lampile alea ca in prieten de al meu tot cu o solenza era sa ramana fara certificat!;)
|
stiu, stiu .... da` cine crezi ca le da actele ?
|
Quote:
|
da , o sa le refac , dar momentan sunt prins in prea multe chestii .... sper sa imi fac timp si rost de bani sa continui cat mai repede
|
Quote:
|
sa vad cum o sa le fac pana la urma .... nu m-am hotarat ... oricum de refacut le refac sigur ;)
daca m-ai vazut de ce n-ai dat si tu un claxon ? |
Quote:
negre cu alb in interior :D |
| All times are GMT +2. The time now is 04:15. |
- Copyright 2026 4Tuning