Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Noua Dacia Logan: mult mai bine! (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/82959-dacia-logan.html)

aleks 11-07-08 17:29

Re: Noua Dacia Logan: mult mai bine!

lasati ungurii in pace, fiti sovini in alta parte, nu pe 4tuning.
deasemeni lasti userii in pace, repet, vorbiti doar despre logan si doar in conditiile in care postul vostru aduce un aport pozitiv discutiei, cu argumente pertinente si care pot interesa pe cei care viziteaza topicul.

22VIN 12-07-08 14:37

nu am vazut sa se discute de logan mcv facelift. am vazut ieri una cu numar de probe... bara spate este putin schimbata, dar nu arata rau deloc.
http://www.dacialogan.org/wp-content...facelift-1.jpg

oare logan pick-up va beneficia curand de facelift?

Neon Biker 12-07-08 15:28

Cel mai bun lucru la facelift-ul asta mi se pare reducerea de 1000 Euro acordata pentru modelul vechi. :lol:

sKyNeT 12-07-08 23:57

Neon Biker: LOL

ON: am vazut ieri seara una si arata mult mai bine parerea mea. e mai rotunjita ;)

death_race 13-07-08 17:37

:Din sfarsit ceva frumos BRAVO DACIA chiar imi place ...si motorizarile sunt bune zic eu... inca o data BRAVO:D

avolocaru 14-07-08 00:10

Dacia trebuie sa treaca testul timpului, daca ar fi fost preluata de de o maraca gemana ar fi fost altceva. Noua sigla este naspa, mie imi place foarte mult cea de acum 20 de ani cu vultur si faptul ca s-a renuntat la ea dupa parerea mea este o pierdere a identitatii. Inca circula zvonuri ca exista calitati diferite pentru export si pentru piata interna, sau mai bine zis pt export testele de calitate sunt mai riguroase. Singurul avantaj este ca se vinde intr-un sistem flexibil de rate dar daca ai 10000 de euroi in mana va asigur ca aduceti masina incomparabil mai buna din alta tara.

22VIN 15-07-08 20:04

Quote:

Originally Posted by avolocaru (Post 1643632)
Dacia trebuie sa treaca testul timpului, daca ar fi fost preluata de de o maraca gemana ar fi fost altceva. Noua sigla este naspa, mie imi place foarte mult cea de acum 20 de ani cu vultur si faptul ca s-a renuntat la ea dupa parerea mea este o pierdere a identitatii. Inca circula zvonuri ca exista calitati diferite pentru export si pentru piata interna, sau mai bine zis pt export testele de calitate sunt mai riguroase. Singurul avantaj este ca se vinde intr-un sistem flexibil de rate dar daca ai 10000 de euroi in mana va asigur ca aduceti masina incomparabil mai buna din alta tara.

eu cred ca am trecut de perioada comunismului, in care daciile de export erau cu adevarat mai ingrijit construite, ca sa "impresionam" tarile vecine. sunt la fel construite, am auzit de la cineva care a condus ceva timp logan vandut in slovenia.
daca ai 10mii euro in mana (here we go again) iei ceva care a fost mai bun cand a iesit de pe portile fabricii. acum este o masina cu un numar de km si luni/ani de uzura ce si-au pus amprenta asupra interiorului motorului si tablariei. iei asa ceva in loc sa iei o masina ok, cu necesarul de confort si mai ales nou-nouta. tu pui mana primul pe ea, tu-i cunosti toata istoria service, toate garieturile, modul in care s-a mers cu ea e modul tau etc.
sincer, nu-mi place sa iau o masina si sa ma gandesc: baaa, oare o fi fost coxata, oare o fi fost condusa atent...

aleks 16-07-08 12:10

sa nu deviem de la subiect, discutam strict despre noul logan, am sters din nou posturile care faceau referire la altceva pentru ca discutia deviase

adi_wauxhall 16-07-08 19:55

azi am fost la un drive test cu noul logan si merge bine... un singur lucru nu-mi place... pedalele sunt atat de usor de utilizat ca risti sa nu simti ce apesi si cat de tare apesi...aceasi problema am observat-o si la sandero....in rest e mult mai bine ...

22VIN 16-07-08 21:49

practic se conduce la fel pentru ca... e aceeasi masina:)))
logan e greu de condus cu incaltari cu talpa groasa. cunosc sentimentul bine:))

cryssl 17-07-08 13:24

Am vazut un trailer cu logan face lift :) si e chiar dragut ..spatele de la distanta arata ca al unei lagune :-? cu chestia aia cromata ...in mare...e muult mai bine

Maskatu 18-07-08 11:17

12 Attachment(s)
poze.....

Danutz Bratosin 19-07-08 13:30

am vazut si eu una azi pe fundeni....in fata are masca si bara modificata...ies in evidenta prea mult dupa parerea mea....lateralu e la fel si din spate nu am apucat sa vad prea mult...portbagaju mi sa parut putin modificat fata de logan 1....in rest...logan:)

getedoi 24-07-08 12:14

Traducere articol:

"UN DESIGN AJUNS LA MATURITATE" - am schibat grila fata si am curbat un pic sopurile la colturi

"Spatiu interior foarte generos" - datorita faceliftului revolutionar de mai sus care a fost aplicat pe masina, a trebuit lungita cu 4 cm. in rest e aceeasi.

"O gama de motorizari consacrata" - ne era lene sa schibam/adaugam/optimizam motoarizarile, oricum si asa jumatate din voi le-au convertit pe GPL deja.

Dacia a intrat in randul marilor producatori, in sfarsit. Acum pot scrie doua pagini de descrieri si marketing fara sa fi schimbat nimic la masina. Si draga Dacia, reclama de la tv ii oribila, recunoasteti.

Oricum, presonal imi place ce au facut cu grila fata :mrgreen:. Macar a fost updatata un pic.

22VIN 24-07-08 12:16

ca motorizare sincer trebuie scos acel 1.4 8v si introdus unul 16v. neaparat

All times are GMT +2. The time now is 15:04.

- Copyright 2026 4Tuning