![]() |
Re: Tuningul si viata au prioritate! Prima masina modificata a Politiei
parca mai bun era un logan 1,6 ..asta i cam veche ,,,parerea mea
|
frate e marfa ideea, poate acum o sa le tina cineva concurenta si soferilor ce depasesc viteza:)
|
ma ce sa zic daca e adevarat (bravo lor)
|
asteptam si in bucuresti niste passaturi rele:D
|
Quote:
daca ai vedea ce borduri avem in Piatra ai zice .de ce e asa joasa? POLITIA nu a bagat nici 1 ban curiosi mor repede ,ia doar ideia |
Super adevarat proiectul asta .... extrem de bun venit la adresa tuningului .... si o idee foarte buna pentru viitor :D bv bv !!!
|
Felicitari comunitatii 4Tuning Piatra Neamt.
Bravo Baieti! Ma bucur ca ati reusit sa faceti ceva insa cu parere de rau sefii Politiei in general ( au mentalitati invechite ) sau li se impune sa faca anumite lucruri cu toate ca acestia nu le doresc. Pacat, lasand rautatile tuturor in garla acolo unde le este locul ca ( bara fata are luft ) ca ( bara spate e frana aerodinamica ) sau mai stiu eu ce. BINE CA ATI FACUT ASTA ! ASA CUM ESTE EA CU BUNE SI RELE,CEI CARE VB. , VB. DIN INVIDIE , RAUTATE SI CU REGRETE CA NU AU AVUT EI POSIBILITATEA SI INITIATIVA. Pacat ca a fost luata decizia sa fie scoasa din circulatie , asa cum de multe ori angajatii politiei romane dau drumul ATENTIE - infractorilor pentru ca legea ii acopera si se spala pe maini foarte repede asa trebuia facuta toata masina , cu toate actele in regula si omologata. Nu este obligatoriu sa fie masina de fuga... insa trebuie sa aibe ceva lucrat si la mecanica. Este o carte frumoasa de vizita a conducatorului politiei de acolo,bravo lui ca a acceptat si sustinut legislativ ideea si inca odata bravo voua. Masina aceasta de politie incepe sa scrie mii de pagini si istorie,masina asta de politiei, initiatorii proiectului si conducatorii administrativi scriu istoria asa cum este ea,etaleaza faptul ca noi iubitorii de tuning nu suntem infractori asa cum suntem considerati de multi oameni asa numiti ai legii. Bravo Team,felicitari Brigazii de Politie Rutiera Piatra Neamt si conducatorilor acestei institutii de stat ( deci a poporului ). En-joy! |
f tare proiectul! imi place foarte mult! bv alin! si pt ca nu am gasit niciun loc pe forum unde sa se vb despre pozitiile de zi cu led-uri as vrea sa ma ajutati un pic..de unde se cumpara asa ceva?imi doresc astfel de chestii pe masina mea! multumesc mult si scuze pt offtopic dar nu stiu unde sa postez:(
|
ce se mai aude cu masina :-??
|
de unde ai facut rost de stopurii?????
|
Quote:
|
aha .. ok ms pentru raspuns
|
GENIALLLL foarte tare frate
|
Quote:
Quote:
|
splendida masina :D am vazut-o azi prin oras, ce mandri erau politistii din ea :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning