Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Masini din Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/827-masini-craiova.html)

BoSsuL3TZ 21-06-04 07:17

Asta e clar! :) cred ca orice om care-si baga banii jtie ca nu-i va mai scoate.. cei care vor sa-si scoata banii nu bag foarte mult.. ;) ii pun doar un spoilar si inca ceva, doar pentru ai ridica pretzu.. dar asa nu se complica..

Gabi 21-06-04 11:22

Alex NOS: poze cu masina nu ai ? Pune si tu, daca ai, ca-s tare curios s-o vad.

Al3xius 21-06-04 11:56

chiar asa ! asteptam poze ! :lol: eu stiu masina da mi s-a facut dor de ea :P

Gabi 21-06-04 12:53

Quote:

Originally Posted by \"BoSsuL3TZ, in topicul [b
Identitati - Craiova[/b],\"]:) hahhaha.. sunt sunt.. ca mi-a placut cum a facut-o tipu care o are.. cea mai frumoasa Dacie din Craiova! :) bine am vazut si una SPort care arata iar bine.. ;)

Cred ca aici te referi la DJ-55-PIL. Intr-adevar, din Dacia aia a iesit ceva \"frumos\" si, cu ceva retusuri, o sa iasa chiar FRUMOS.

COIOTU` JR. 21-06-04 16:00

:P Sa va spun ce am vazut ieri!!!!! :P
Daci 1310 cu faruri escamotabile....... :P :P :P :P :P
Ce caraghiasa era...........
Nu stiu daca voi o stitzi......era alba.......

tekno 21-06-04 18:57

ceeeeeeeeeeee? :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
zine cum arata... banuiesc ca nu ai poze...

COIOTU` JR. 21-06-04 19:29

Sorry tekno.... :( din pacate nu am poze cu ea.............
Mi-au spus astia de pe la bloc ca e o dacie in parcare cu faruri delea de se ridica................... :shock:
Io nu i-am crezut si m-am dus sa o vad cu ochii mei. Cand am ajuns acolo :shock: :shock: bau! O dacie cu faruri \"delea de se ridica\" :P
Era destul de mijto........nu prea avea multe modificari la caroserie(spoilere ciuciu :P )

tekno 21-06-04 19:50

shi cum erau facute? iesheau din capota?

BoSsuL3TZ 21-06-04 20:11

Gabi PIL-u nu-l jtiu.. nu l-am vazut.. eu jtiu doar STN-ul cum arata.. :)

COIOTU` JR. 22-06-04 13:24

Tekno....era modificata grila din fatza......unde veneaun farurile normale era o masca cu 2 proiectoare micutze si pe capota,acolo in fatza erau farurile.Prima data cand m-am uitat la ea am crezut ca nu are faruri deloc pt. ca nu se cunostea nimik pe capota(era intuneric).Dar dupa aia am vazut-o cand a plecat ala cu ea si s-au ridicat farurile :shock: cool.
:) :lol:

OVI 22-06-04 14:18

bestial...incearca sa o cauti si sa-i faci o poza

tekno 22-06-04 14:38

dau o bere... doua trei... daca faci rost de o poza :D :wink:

COIOTU` JR. 22-06-04 19:00

Daca fac rost de aparat si daca mai vad mashina.....ii fac sigur poza....... :P :P :P :P :P :P ..........eprea tare masinutza........

Alex NOS 22-06-04 22:35

2 Attachment(s)
Aste e masina.Dar poza e cam veche...Am mai modificat la ea de atunci.In primul rind nu mai am banerul cu \"C&C\" .Mi-au cerut aia o caruta de bani pe un pumn de modificari...Asa ca le-am facut eu pe bani mai putini.Acum am alt banner.M-am apucat de modificari acum 2 ani cind in Craiova nu era mai nimic.Dar Fibrocom facea atunci diverse lucruri(Si alea vai de mama lor).De aceea acum masina poate parea ca o batrinica pe linga altele modificate mai recent(STN,etc).Dar la performante se intoarce roata.. :evil: Arata ea mai jigarita dar are 90 cp..
Am pus o poza si cu tabliera intarita cu scinduri ca sa sustina greutatea difuzoarelor :)

Al3xius 22-06-04 23:12

e frumoasa masina ... mie unu`mi place ! o remarcasem mai demult :wink: s-o stapanesti sanatos !

All times are GMT +2. The time now is 23:13.

- Copyright 2026 4Tuning