Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Coltul fanilor marcii BMW (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/8127-coltul-fanilor-marcii-bmw.html)

Ciky 09-06-06 16:14

Re: BMW rules...

frumoase tata,nu eshti fraier...;)

horguemtuning 09-06-06 23:26

Lex- pai cat despre wide body am si eu aplicatiile de aripi tip M3 pentru E30 asa ca daca ma voi stradui sa fac , dar dealtfel am inceput prin capota de carbon care am inceput sa lucrez pentru mine , iar acum fac si eu un E36 care sper sa ajunga mare mandrie printre BMWurile tuning , va avea si un paint mai special. Hai sa vezi evolutie la mine la atelier E30- E36 - E46, e o priveliste super !

22 LEX 09-06-06 23:32

1 Attachment(s)
neaparat trebuie sa vorbim,in zilele astea.din pacate sambata nu se poate,(e nunta lui KIKI,si voi fi prezent,la datorie) vorbim pe saptamana viitoare.

PS: un e32 mai "deosebit"

mertan 11-06-06 12:15

haidetzi sa o luam oleaca cronologicall. nu?

mertan 11-06-06 12:20

20 Attachment(s)
haidetzi sa o luam oleaca cronologicall. nu? mai sunt mai multe.... dar na... pt moment ebine... da audi din ce am o inceput sa faca ceva?

22 LEX 12-06-06 11:32

audi,a avut cea mai zbuciumata istorie dintre toate marcile germane.inginerul August Horch,isi incepe activitatea in 1899,in 1901 scoate pe piata prima masina.dupa faliment,in 1909 incepe alta afacere,de data asta cu numele audi.masinile sale nu s-au bucurat de succes prea mare.anii 30 reprezinta inceputul perioadei in care audi nu va mai fi niciodata o firma independenta.urmeaza aliante si parteneriate cu diferite firme producatoare de masini.din 1934,anul in care Ferdinand Porsche proiecteaza un model auto union cu 16 cilindri se poate vorbi despre succes,atunci audi devine o marca cunoscuta,alaturi de DKW Horch si Wanderer.(marci actualmente disparute,care impreuna cu audi formau ''Auto Union") in 1945 armata rusa ocupa teritorii in estul Germaniei,si desfiinteaza Auto Union,si apoi condamna la moarte majoritatea capilor Auto Union.in 1949,inginerul Horch,pune bazele unei noi firme,in Ingostadt.urmeaza ani grei pentru audi,pana in 1964 cand volkswagen preia audi.daca nu s-ar fi intamplat asta,probabil audi nu ar mai fi existat azi.

cu toate ca audi e pe o tenta ascendenta (actualmente) totusi,mai are multe de demonstrat,pana sa fie concurent direct cu BMW.

PS: daca esti fan BMW adevarat,la orice ora trebuie sa-i poti baga in buzunar pe fanii celorlalte marci,cu stiinta ta.ca fan BMW ai aceasta obligatie !!!!

22 LEX 14-06-06 14:14

haideti toti cei care aveti "pareri" despre BMW-uri,aici pe acest topic,ma simt cam singur,nu mai am cu cine sa ma cert !!

Ciky 14-06-06 17:24

is mashini beton:rapide,farumoase,confortabile,etc,etc,etc.ca m asta este parerea mea despre bmw-uri;)

akimoto 14-06-06 20:13

http://www.**************/news/articl...article_id=252

Alex_Alfa 14-06-06 23:23

lol
mah io recunosc ca alfa nu e chiar in primele locuri dar si bmw e destul de departe de "top" :D :mrgreen:

civic_ex 15-06-06 00:48

Quote:

Originally Posted by akimoto

mi-e dor de civicu meu. din pacate leonu meu nici nu e in top 100. :((

22 LEX 15-06-06 14:01

CORECTURI:

BMW (alaturi de Mercedes,si hai sa zicem si audi) este chiar topul automobilelor premium.restul,sunt dupa,(de la locul 4 inspre 100)

in legatura cu studiul britanic respectiv.nu mai puneti botul la toate rapoartele si studiile,am lucrat 4 ani in televiziune (Oradea si Bucuresti),stiu prea bine,cum se fac stiri la comanda,si cum anumite firme isi pot face la comanda anumite stiri favorabile.sa fim seriosi.

mertan 15-06-06 16:43

@akimoto: si ce daca e topul ala.. si ce daca asa au dat rezulatele??? ia zi tu mie... cum e cand vezi un bmw... si cum e cand vezi o honda? itzi ieie japo... ce faci cu piese de shcimb??? alea au 10000000 de electronica pe ele. poate se duce vreun senzor... ca ai pus-o. recunosc ca frmele japoneze sunt tari... dar mai au de mancat pana la bmw.

akimoto 15-06-06 19:06

:lol: :lol: :lol:
si ce? si ce? si ce daca? si ce? ce? ce? ce?
ai grija sa nu faci vun infarct ceva

M.T.M. 15-06-06 21:02

Quote:

Originally Posted by 22 LEX
CORECTURI:

BMW (alaturi de Mercedes,si hai sa zicem si audi) este chiar topul automobilelor premium.restul,sunt dupa,(de la locul 4 inspre 100)

in legatura cu studiul britanic respectiv.nu mai puneti botul la toate rapoartele si studiile,am lucrat 4 ani in televiziune (Oradea si Bucuresti),stiu prea bine,cum se fac stiri la comanda,si cum anumite firme isi pot face la comanda anumite stiri favorabile.sa fim seriosi.

CUM ADIKA HAI SA ZICEM SI AUDI !?!? POTE HAI SA ZICEM SI MERCEDES, ca audi si BMW is pe sportivitate, da mercedes sa fim seriosi.....:evil: :twisted: :evil: :twisted: :evil: :twisted: :D :D :D

All times are GMT +2. The time now is 23:20.

- Copyright 2026 4Tuning