![]() |
Re: 10 sec 400m, masini din RO
Ms Andrei si felicitari si tie si lui TOM :))
|
daca si subarul lui Sebastian e la fel de rapid ca M3 lui atunci e bine;
Imi poate spune cineva ce timp a avut RS6 ? |
Quote:
11.7 :D www.youtube.com/watch?v=P3BnFNzkHys ce subaru ?? a, nu stiai ?!?!? subaru este piesa de muzeu ! :) dar sa nu fim rai si sa recunoastem ca pe partea unde era domnul ... batea vantul puternic din fata si pe jos era gheata ! |
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
esti fanul omului cu porsche care CHIAR nu stie sa isi foloseasca masina !? |
felicitari si aici lui Tom ;)
macar s-a demonstrat ca 10s pe 402m e un timp f mic ... si ca in RO sunt putini care pot spera la un 10.xx ... oricum... bafta celor care tind acolo... |
Daca omul e din acelasi oras cu mine(un oras destul de mic)si il cunosc personal nu e normal sa il sustin?De ce spui ca omul nu stie sa foloseasca masina?A fost invingator in toate cursele,deci stie ceva cu masina.Nu stie sa isi foloseasca masina tipul cu lambo,care,fiind o vedeta locala la Sibiu,a fost ''ajutat'' la timpi.In disputa directa cu porsche,nu l-a mai putut ajuta nimeni.
|
Quote:
pai "omu" tau si-a luat-o rau la craiova din ce am auzit eu, cum si-a luat-o si "omu" tot din buzau cu m3-ul alb ... |
eu chiar cred ca in romania sunt masini care sunt sub 11s pe 400m !
|
Din cate ai auzit tu,despre M3 ai auzit f bine.Despre Porsche ai auzit f prost.cam de la cine si-a luat-o atat de tare,ca eu,care am fost prezent acolo,nu l-am vazut deloc ciuca batailor.
|
dar de ce zici tu ca a fost furat prietenul tau cu porschele ?? din lista aceea cu timpi vad ca murcielago a avut timpi constanti mai buni decat porschele !
http://194.88.148.126/67/57/be/0f/clasament.jpg |
Daca masina ar fi avut cu adevarat timpi mai buni,cu 1 sec pe 400 de m,asa cum arata clasamentul,ar fi trebuit sa bata si in cursa in paralel.dar a luat bataie cu cateva masini.incerc sa pun un filmulet intre porsche si lambo.daca tu ai vreun filmulet in care porschele pierde o cursa,asa cum ai auzit tu,poate il pui aici,pt ca o cursa intre un 911 turbo si orice alta masina e ceva de vazut.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:31. |
- Copyright 2026 4Tuning