![]() |
Re: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
3 Attachment(s)
Pun aici ambele poze ca sa va dati si voi cu parerea...poate suntem noi egoisti si am vrut totul pentru noi pe nemeritate!!!
|
dupa parerea mea e mai frumoasa bora cea neagra...la cea alba..dungile strica destul de mult..:(
|
Poate o fi cum spui tu ca strica dar are un plus ...pt ca e vopsea noua (perla ambele culori) apoi mai este capota prelungita peste far si grila, aripa stanga modificata!!!
|
Quote:
Cand ai sa alergi tu sa faci ceva atunci sa iti permiti sa comentezi. Pana atunci asta este. |
Quote:
P.S:Felicitari organizatorilor si participantilor la 402 !!! |
mie mi`a placut:) organizare f buna dupa parerea mea. am avut ce vedea. felicitari organizatorilor in special pt CD:) imi pare rau ca botosaniu va fi exclus de pe liste.:(
si felicitari lui mad pt poze:) da cam putine. |
Quote:
|
oRe: Suceava Tuning & Audio Show - 07-08 iunie 2008
Quote:
|
mai ... 90% din cei ce au postat aici
sunt varza baietiiii mai bine taceti ca-i mai bine daca Bora aia era "frumoasa" inseamna ca sunteti tantalai si nu stiti ce-i ala tuning botosani - sux !!! dati dovada inca odata ca nu meritati sa fiti alaturi de restul in uniunea europeana organizarea nu a fost prea stralucita dar cu siguranta se va invata din asta si data viitoare va fi mai bine ;) |
mi se pare corect sa avetzi o lista neagra, dar sa stiti ca oamenii aia nu reprezinta si nici nu caracterizeaza botosaniu. suntem si oameni chiar ok pe aici.
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cam asa e..Stiu si eu cativa de la BT si sunt ok..Fiecare oras mai are oii negre.. :)
|
Discuţia despre băieţii din Botoşani este inutilă. Ştefan (SV-xx-YBG) n-a vorbit despre botoşeneni în general ci a dat nişte exemple clare. Alţii generalizează şi răstălmăcesc cuvintele !
Ali_ump, singurele mesaje şterse au fost cele inutile ! |
Fratilor, au aparut filme!
Cred ca userul epox nu se supara daca pun link... primele 2 pagini de filme ... https://www.youtube.com/profile_video...EPoX815&page=1 |
mai maD_angel
vezi-ti de sanatatea ta, cine stie cunoaste, si stii bine ca nu m-am luat de toti. Da este o vb daca e blonda, semn de incepator si nr de BT e jalea pamantului cat despre Iasi, te rog analizeaza comportamentul celor din Iasi cu cel a baietilor din BT, asa ca diferenta. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:19. |
- Copyright 2026 4Tuning