Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Scuterul meu (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu.html)
-   -   [My Scoot] ShoDesign & Tuning (https://forum.4tuning.ro/604-scuterul-meu/79169-my-scoot-shodesign-and-tuning.html)

rinzou 28-01-09 21:32

Re: ShoDesign & Tuning

Eu zic ca daca nu baga 2 cilindri in linie , o sa fie "Stil Ciobă" 2 evacuari dintr-un cilindru.

PS : norbi , ce-ti mai place semnatura mea .. :)))

norbi_bidi 28-01-09 22:11

1 Attachment(s)
chiar imi place semnatura ta :-P sper sa nu fie problema asta :oops: (am vrut sa imi pun si celelalte pentru ca am si eu nokia 6300 :-P)

uite una cu 3 iesiri :-)

rinzou 29-01-09 00:15

De ce am impresia eu ca e jucata in photoshop ?

Edit : Se vede clar ca finalele care sunt sus ( cele 2 ) nu mai au pipa sau cum e zice ca am uitat.

Off : Daca vrei pune-o , nu ma supar , dami pm si iti dau direct Linku ca sa ti-l pui in semnatura.

ShoDesign 29-01-09 18:37

Quote:

Originally Posted by norbi_bidi (Post 2019157)
chiar imi place semnatura ta :-P sper sa nu fie problema asta :oops: (am vrut sa imi pun si celelalte pentru ca am si eu nokia 6300 :-P)

uite una cu 3 iesiri :-)

deci daca ai face asa ceva i-ai lua din putere scuterului...:)
oricum si a mea cu 2 va avea forta mai mica decat ar avea numai cu una..:)
dar astept poate voi putea primi evacuarea care mi-o doresc, dar din pacate numai in state se poate fabrica:(

ShoDesign 02-02-09 10:43

cine imi poate face si mie rost de un filtru(sa fie conic) de aer sport pollinni cromat?

Id mess: robertzel_407
Tel: 0751 229 103
0745 210 714
E-mail:[email protected]

quick_silver2 02-02-09 18:03

dami un buzz pe mess si iti dau site si dealer care iti aduce direct de pe acel site ce vrea sufletul tau :)

eMH 05-02-09 08:53

Mie mi se pare cam naspa cum arata cu 3 tobe,sau si cu 2,pe o parte. Eu mi-as pune ori cate una pe fiecare parte,ori aman2 sub sa,ca la moto gp :)
Oricum...Peugeot-ul asta arata bine orice i-ai face,deci nu ai de ce sa iti faci probleme :D

Si intrebarea fireasca,pe care ar vrea sa o puna oricine... CAT BAGA ?? :D

ShoDesign 05-02-09 08:58

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 2039217)
Mie mi se pare cam naspa cum arata cu 3 tobe,sau si cu 2,pe o parte. Eu mi-as pune ori cate una pe fiecare parte,ori aman2 sub sa,ca la moto gp :)
Oricum...Peugeot-ul asta arata bine orice i-ai face,deci nu ai de ce sa iti faci probleme :D

Si intrebarea fireasca,pe care ar vrea sa o puna oricine... CAT BAGA ?? :D

Mai... Inainte sa il bag iar la dezmembrat, m-a luat radarul cu 110 pe bulevard... Sa vdm acum ct va prinde

quick_silver2 05-02-09 13:25

cineva zicea mai sus 2 tobe pe scuter, una pe fiecare parte, pai frate pe stanga ai transmisia... cum o pui tu acolo?

eMH 05-02-09 20:50

Sus...
Banuiesc ca la cum arata Peugeot-ul,nu o sa care prea multi pasageri.
Deci esapamentul poate merge pe sus. Parerea mea. Sau pe sub sa !

ShoDesign 05-02-09 22:22

aici este problema mare:P si tot aici va fi si surpriza ca de... doar nu ma chinui degeaba de atata timp, am studiat problema si am gasit o cale, veti vedea la sfarsit totul mai mult nu mai pot da din casa...:P

eMH 05-02-09 22:23

Nu ma speria...sa nu imi spui ca ti-am dat eu vreo idee,ca atunci ma fac stilist :)

ShoDesign 05-02-09 22:28

:)) nu vreau sa te dezamagesc dar nu... De anu trecut tot vroiam sa fac asta si mecanicul mi-a pus problema cum a pus`o si adi... dar cum sunt incapatanat nu m-am lasat, si nu numai la asta am probleme, alta problema mare am si la baterie tre sa gasesc o baterie de 30 amperi sa imi incapa in locul bateriei scuterului:))) si am de facu curatenie si in locusorul ala minuscul sa imi incapa o baterie pe jumatatea unei baterii de masina:)....

ShoDesign 10-02-09 21:34

3 Attachment(s)
Poze , ca sunt asteaptate, am inceputu lucrul....

quick_silver2 10-02-09 22:10

domnu`... mai vrei sa scoti din el ce iimi ziceai mai demult.. cv sub scaun.. cv care scoate sunete.. mai pui? :>

All times are GMT +2. The time now is 21:16.

- Copyright 2026 4Tuning