![]() |
si uite asja se ajunge la cearta ... de ce ? din cauza femeilor ... hmz ... astea chiar numa la pat is bune ? :roll: ... in orice caz is ele capabile de cate ceva ...
|
exagerati ...
chill , nu s-a intamplat nimic , si nici nu ma iau cu nimeni la ... ptr ... doar ca a deranjat.. si i-am dat un .. semnal .. ca a doua oara sa nu se mai intample .. atat gata cu offtopicul nu inteleg de ce voi astia mai mari ... isi doresc .. fataloaice de .. 15-16 ani .. cu gura voastra ziceti ca habar n-au ele de .. relatii si etc. eu de ex. imi doresc ceva cat mai mare , nicidecum copile... sunt haioase ele in prostia lor... dar... parca mai bine una cat de cat cu capul pe umeri .. care a trecut de faza cu cautatu in telefon de sms`uri si toate tampeniile de genu` |
Re:
Quote:
Quote:
|
@ santos: stiu io de ce.iti spun pe mess
@mustang:iti spun io,nu ai vrea virgine.de ce?pt ca pt o noapte de placere n-o sa mai dormi vreo 2 luni |
nici nu am nevoie de virgine :)
nu vreau nici galeti, da' nici plasturi :) |
Re:
[quote=\"Mustang Mach One\"]nici nu am nevoie de virgine :)[quote]
pai acuma nu mai ai.............. nu te supara ca te intreb,dar..........u nu prea ai experientza,nuh? |
Re:
Quote:
1 la mana : am suficienta experienta pentru a face ce am nevoie ;) 2 la mana : nu am mentionat ca vreau o virgina...deci nu stiu de unde pana unde ai tras tu concluzia asta ... da' daca tu crezi ca nu am experienta ... asa sa fie :) |
aaaaaaaa,sorry man
am citit io aiurea.....cat despre cata experientza ai.....u stii mai bine |
stai man linistit ca nu ma supar asa repede :)
in clipa de fata nu am vazut nici o gagica misto pe la mine prin liceu: deci care imi face lipeala cu o gagica misto ? :lol: :) |
abeeeeeee cotizeaza si te rezolva fratele
|
vreau si eu, vreau si eu :lol:
|
stai la coada :)
needbrain...pregatesc banii din banca...tu fa rost :lol: |
tring
parca e rubrica de matrimoniale... :lol: ce tare...acum lasand caterinca la o parte..Needbrain Vreau si io o fata buna si intreaga psihic :twisted: plata la livrare sau avans si lichidare..? in ce liceu esti mach1? :wink:
|
Re: tring
Quote:
cat despre faza cu fetele din licee........macar sa fie clasa a11a |
dong
intalniri pe fir..oricum ar fi o afacere profitabila Needbrain...percepem o taxa modica si astfel facem concurenta site-urilor de profil..noi2 etc.. :twisted: :twisted: Racolam liceene dragute.. :idea:
....gluma gluma...dar totusi as vrea si eu o fata pt combinatie.. :lol: Muhahaha |
| All times are GMT +2. The time now is 05:34. |
- Copyright 2026 4Tuning