![]() |
Re: cursa acceleratie si expozitie auto
sa clarificam treaba cu muzica si votul Bora aici.
|
Quote:
O intrebare: Pana la urma domnu' care trebuia sa vina cu DB-metrul a mai venit? Am ajuns la aeroport la ora 8.30 si am stat pana la 14.00, timp in care s-au adunat in jur de 7-8 masini. Pai fratilor, din cate stiam la ora 12 trebuia sa fie deja full. Orikum faptul e consumat. |
Sa mai adaug ca normal sambata era anuntat concurs de DB drag si design, iar duminica era cel de viteza. Noi duminica aveam alte treburi destul de importante.
|
Quote:
|
Quote:
|
Apare acolo printre filme, l-am vazut eu sigur.
Intrebare : grupa A ce masina a castigat`o ? Ce motorizare, ce putere? |
Alta intrebare ...de ce nu este nici macar un film cu Subaru din Neamt?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Filmele care sunt, au fost "trase" de baietii din Iasi, si ii inteleg ca si-au filmat in principal masinilor lor... Din cate stiu eu , intrucat am fost F prinsi cu org cursei, nu am avut 1 pers care sa filmeze toata cursa. De aici concluzia ca ... ne multumim cu ce avem... Nah, nu putea sa fie totul chiar perfect la cursa :P In schimb poze profi sunt o gramada, facute de cineva din SV, care lucreaza inca la ele . Cand vor fi puse pe site voi anunta mare cu bold si scris de 6 rosu :) |
Am intrebat pt ca am crezut ca o faceti anume ....adica chiar nici un film cu Subaru din Neamt!
|
filmuletele de pe youtube sunt facute de baietii de la AMC, si ei si-au filmat doar masinile lor.... sunt filmulete de la toate cursele, inclusiv finishurile controversate.... si e prezent si subaru ala din neamt..... dar dureaza ceva pana sunt puse cap la cap.....eu unu am intrat in posesia a 2G de filmulete....deci.....sunt, dar e mai greu de pus pe net.....
|
Quote:
Quote:
Bakal, crezi ca poti sa le pui pe toate pe un DVD sa ni-l trimiti si noua celor din SV ? |
mai oameni buni, calmati-va! ! va certati ca niste tigani??pt ce??pt o diploma??trebuie sa mai invatati si sa pierdeti, nu se poate sa castigati tot timpu..
|
:)) ma distrez de acum...spun de n ori ca nu e vorba de diploma dar continuati sa o tineti pe a voastra !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:27. |
- Copyright 2026 4Tuning