![]() |
Re: Body kit-uri
Buna seara Perfect Auto. Sunt interesat sa cumpar un spoiler spate pentru Fiat Seicentoul meu. Acum eu am spoilerul de pe versiunea S, ma intereseaza cel de pe versiunea SPORTING. va atasez si o poza ca sa vedeti despre ce vb. Multumesc anticipat, astept raspunsul pe pm sau aici. http://www.seicentox.de/albums/seice..._silvblu02.jpg
|
Salut ,
Bara asta ar fi cam 835,00 ron dar imi trebuie o serie de sasiu sa vedem daca se poate monta pe masina ta bara asta stii... |
sall un filtru sport pttr mondeo din 1998 ??????? un pret va rog cu resp stefan
|
Salut ,
am pe stoc filtru universal merge pe orice masina este 100 ron livrabil astazi |
Se poate monta cred fara probleme...seria sasiu nuj daca am de unde sa o mai iau...era undeva in portpagaj dar am tras material insonorizant peste...si acum de unde sa o iau din alta parte???/ oricum mai mult ca sigur prinderile is aceleasi...app...dc e bara aia asa scumpa??? (Intreb si eu ca cu 8 mil imi fac o bara din fibra la un baietas de raman mask...)
|
Nu stiu de pret , asta este depinde si unde e facuta........
Din talon mai poti lua seria(nr. de identificare - 17 cifre si litere) |
un kit pentru bmw e21 ?
un eleron tot pentru e21 ? |
salut ,
nimic pentru e21 |
5 Attachment(s)
...................................Je Design...................................... Se pot lua si pe bucati. |
salut sunt interesat de un body kit pt un subaru impreza 2006...astept un pm cu poze si preturi ... merci anticipat
|
10 Attachment(s)
Salut ,
Ai poze si preturi |
prelungire bara fata si spate pentru fiat punto an 2002 - 2 usi
|
Salut ,
nu am decat bara fata bara spate completa. Daca te intereseaza iti arat. |