![]() |
Re: Citroën Bx in progress
Quote:
|
tablaria... nu mai stau sa o aduc la fosta glorie...
incep lucru la un alb bx... cu o baza mult mai buna... insa nu m`am decis ce motorizare va avea... ori cea actuala .. ori v6 24 de valve.. sau in cel mai banal caz un 2.0 turbo ;) oricum la final ar trebui sa iasa... tot ceva unic pe la noi ! masina functioneaza in starea actuala ,enervand masini frumoase, pana in martie ! |
Pai si este chiar asa de grava treaba la tabla?...din ce stiam eu BX-urile erau bullet proof la tabla.
Chiar si asa, ai putea totusi sa o mai tii...ca masina de munca. Chiar nu se compara cu ce avem pe strazi...in sensul cel mai bun. |
1 Attachment(s)
inca nu m`am decis... eu mai am un bx al mamei... ala chiar este mult mai tipla ca asta... 1.9 diesel ! acum .. ca o sa`l vindem p`ala.. sau ca o tai p`asta ... oricum la final tre sa ramanem doar cu 3 masini... cu 4 nu avem ce face !
|
am readus masina.. in parametri stock , 109 ponei , 235 cuplu ... ah ce bine e cu un consum si mai mic:lol: mai uit sa pun zeama
|
Să înteleg că nu mai fâsâie? :D
|
fasaie... dar nu mai fuge in parametri :lol: e o masina domestica ... da`mi un pm cu id`u tau... si te dau cu ea inainte sa o desfac ;)
|
cam asa se aude un harb de diesel ... din 90 ... inca nu am o finala destul de permisiva... dar e ok !
https://www.youtube.com/watch?v=tEfvDIRLSSw |
îmi place cum trage ţi-am zis...
Aştept bezinaru` :D |
momentan ne dam cu ce avem ... pana in primavara sper sa strang toate piesele necesare .. sa mearga asta cum vreau eu ... dupa daca ma loveste norocu... trecem la ceva cum mi`am propus :D oricum mecanica dupa asta... nu va muri !
|
revenind :
Cutia cea noua a sosit , banda termo pentru esapament a venit , evacuarea si dansa a vemot(pierdutjos... castigat sus ... una alta) ,modificat traseu admisie (arata urat... dar isi face treaba mult mai bine) ,kit lateral bx 16 valve a venit si ala :D , un set de jante aliaj 15" de iarna... de venit kit ambreiaj intercooler nou scaun sa ma sustina si pe mine cm trebuie in curbe :lol: tzevaraie pentru rollcage si alte maruntisuri :rolleyes2 treaba merge in limita timpului disponibil , desigur si in limita bugetului :lol: |
Foarte disctractiv cand l`am luat dupa masina ailalta... seara... fara lumina.. decat un blitz de telefon ... unu cu surubelnita// cu patentu .. dai mai ridica cu cricu (masina respectiva era pe butuci.. fara punte fata sau spate :D da oricum ... cred ca mai sunt doar cateva kituri ratacite prin ro... de acest gen .. si a meritat efortul :huh: chiar daca am foarte mult de munca.. sa`l repar .
https://s3.postimage.org/19QXfA.jpg dar ca orice lucru la masina asta... nu exista bolt on ! bicaz of the cocoasa ;) https://s4.postimage.org/SSJi0.jpg |
|
|
SUPERBA !
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning