![]() |
Re: Cielo - Masina mea :)
hai ca da bine 8)
|
ziua se vad si mai bine :P ...... sa le stapanesti sanatos
|
IA ! :)
Frumoasa foc proaspat vopsita cu geamuri negre, triple negre, faruri clare negre si toba de tanc. Si`mi place cum sare dintr`a 2`a :oops: nota moderator: asa zic si eu... usor. Usor cu postari inutile. |
1 Attachment(s)
:D:D:D
|
Quote:
vai tu ce jante frumoase ai, de unde le-ai cumparat, cat au costat...sunt cumva pe 17' ? :)) |
da frumoase jante....vorba lui dun, "de unde le ai" ;)) veneai frumos si pe aia...dar vin super si pe asta ;)
|
3 Attachment(s)
grila modificata...
|
draguta grila si nu prea ... incearca sa adaugi mijlocul :|
|
Din cate vad in poze ai ramas cu aceleasi becuri cu care au venit farurile. De ce nu le schimbi cu unele mai bune sau xenoane? Eu unu nu suport galbeneala aia dar mai am putin si scap si de lumanarile de pe lunga. Cu grila nu stiu ce sa-ti zic, eu am in cap altceva, sa scot doar guguloiul ala unde se pune semnul si sa ramana doar liniile alea lungi. Felicitari pentru masina si spor la modificari.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
masina nu mai are ac...
+ injectoare marite + regulator presiune + calculator de 16v :oops: |
Quote:
si cu toate ca are doar 75 cp, se tine foarte bine de o masina cu 100cp felicitarii andu ;) |
Frumoasa masinuta am vazuto prin bresti fara spoilar :D agresiv
Bafta in continuare..... |
Acum eu intreb, nu dau cu parul: era nevoie de injectoare cu debit mai mare? Regulatorul de presiune reglabil da, inteleg... dar pt un debit mai mare de benzina nu cred ca aveai nevoie de alte injectoare.
Cu calculatorul de 16v care e treaba? Am mai auzit de asta, dar... nu prea inteleg. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning