![]() |
Re: Ne cuplam pt cumpararea de kituri Bixenoane ?
Mda..e logic! :) Te sun maine ca sa aflu sigur care e problema..
|
gata m-am hotarat si am facut rost de bani intr-un final. un kit bi-xenon H4 6000k 35 w as dori si eu daca se poate si cu tot cu montaj. cand pot sa vin sa-l montez si la ce bani :?:
|
@Kent si Serban: Am si eu nevoie de cateva detalii legate de xenoanele astea, pt ca ma gandesc sa fac si eu pasul asta :) S-au pus si pe faruri cu sticla striata si rezultatul a fost bun am inteles. S-a scos caciulita metalica dinauntrul farului? Sau daca se scoate se obtine acelasi efect de 'lumina in copaci' ca in cazul halogenurilor?
|
@Dr3adLorD - te astept
@banzay - nu se scoate "caciulita metalica" din far, ramane pe pozitie, se scoate cea a becului xenon in sine pt o degajare mai mare a luminii. La fel te astept si pe tine daca te-ai hotarat. |
Multumesc Serban! Sa vad, daca comand, iau odata cu Ing3r ca si el tot treagea de mine sa ne luam :)
|
OK, va astept cu stoc complet!!!
|
Va astept in continuare....
|
Marfa pe stok!!!
|
Acum aceleasi preturi dar cu ballastri SUPER SLIM.
Single kit(H1,H3,H7,H11) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(intensitate reala cu 10-20% fata de 35W) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Garantie la kiturile complete 12 luni sau la seturi de becuri 6 luni. Se acorda si montaj cu preturi cuprinse intre 50 si 80RON, in functie de complexitatea montajului. |
Marfa pe stok!
|
Eu am kit-ul de peste 1 an si nu am probleme... chiar recomand cu incredere. SI daca ar fi probleme, sunt sigur ca le rezolva Serban... garantia e reala.
|
Chiar e reala garantia...Am avut o problema cu un bec si s-a schimbat pe loc fara nici o discutie!Asa ca apelati cu incredere!
|
Un kit H1 35w 4300k sau 5000k ?Se merita 55w, sau e diferenta prea mica?
|
Quote:
De 55W se merita doar daca ai far cu lupa, altfel nu o sa distingi nici o diferenta. Un kit de 35W costa 260RON, iar unul de 55W este 310RON. Garantia este de 12luni. Kiturile au ballastri superslim(f usor de montat, gasit loc). |
Mersi mult Serban pt promptitudine si seriozitate! Mi-am montat kitul, e ok! Il recomand cu incredere...ca multi altii!
Si...multumesc de ajutor (cu amortizoarele :P). 1 BRRC la mare! |
| All times are GMT +2. The time now is 17:37. |
- Copyright 2026 4Tuning