Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini tunate (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate.html)
-   -   Ferrari California GT (https://forum.4tuning.ro/18-masini-tunate/77598-ferrari-california-gt.html)

ionut_cluj 08-10-08 13:42

Re: Ferrari California GT

Nu stiu de voi, dar mie mi se pare foarte frumoasa

dan_stage28 08-10-08 14:32

:lol::lol::lol::lol::lol: super frumoasa mi as cumparao daca as avea bani la fel ca si lamborghiniul sedan ca toti le injura si deci nimeni nu le va cumpara

sKyNeT 08-10-08 18:20

si ferrari, si decapotabila...dream car :dribble::dribble::dribble:

PS: mi-am adus aminte cum mai demult a zis cineva pe forum ca masinile decapotabile sunt de gay =)))). luati-va diesel mah ca incape si porcul in portbagaj :lol::lol:

Claw166 08-10-08 19:11

MERGE...desi aduce a "japoneza",iar tobele ca la Lexus sunt un "experiment nereusit" dupa parerea mea , in rest e OK :)

adrian_tl30 08-10-08 19:15

eu zic ca masina e foarte frumoasa si tot de ferrari este facuta asa ca nu are cum sa fie urata :P ... iar lamborghini in 4 usi ce are ??? tot lamborghini este ...

ady` 08-10-08 19:19

din spate imi pare a z4 usor modificat..:| nu prea mai are aceiasi linie ca vechile ferrari..

jacksoon 08-10-08 20:06

frumoasa tare masina

bogddanel 08-10-08 20:57

Quote:

Originally Posted by foss (Post 1797793)
Super naspaaaaaaaaaa caca naspa urate spurcata seamana a titirez chinez naspa urata!!!

Daca vine maine cineva si iti doneaza una, refuzi?:D:lol:

Poate ca e noua linie de design, poate ca va fi un experiment... Orice ar fi masinutza asta arata bine rau

ser_kmh 08-10-08 23:24

are cv si din maseratti gt

pyttbull 08-10-08 23:25

da cum sa zis mai inainte parca nu prea mai pare a ferrari :???: defapt mai toate masinile incep sasi piarda din forme ..numai bmw vad ca incepe sa revina la formele din inainte :D( cel putin la seria7 ala nou )

razzwan 09-10-08 00:05

nu mai e ferrari de alta data ... pacat.....

adidelavalcea_crazy 09-10-08 16:24

masina este foarte frumoasa dar numele masinii e cam aiurea.

MoldamiN 11-10-08 00:06

Sunteti culmea! Oameni ca "foss" se contrazic ei insis...si inca cineva am vazut ca habar nu are cum se scrie corect "Ferrari". Dintre cei ce comenteaza, nu stiu de ce, dar, tind sa cred ca nu au condus macar o Dacie....daramite un Mercedes sau unu dintre exoticele Ferrari... iar faza ca "ce urata e" sau "ce mult seamana cu nu stiu ce modele"....pastratio pentru voi, pt ca gusturile unui om nu se discuta...e si normal sa semene cu un Maseratti pt ca designeru a fost acelasi, marele Pininfarina....Cat despre masina nimic de comentat...Un singur lucru nu-mi place...Ca nu este a mea!!! Iar daca voi sustineti ca Ferrari isi pierde farmecul....mie-mi plac la nebunie "uratele" Scaglietti, GTB sau California...:!:

ionut_cluj 11-10-08 00:38

Quote:

Originally Posted by MoldamiN (Post 1803199)
Sunteti culmea! Oameni ca "foss" se contrazic ei insis...si inca cineva am vazut ca habar nu are cum se scrie corect "Ferrari". Dintre cei ce comenteaza, nu stiu de ce, dar, tind sa cred ca nu au condus macar o Dacie....daramite un Mercedes sau unu dintre exoticele Ferrari... iar faza ca "ce urata e" sau "ce mult seamana cu nu stiu ce modele"....pastratio pentru voi, pt ca gusturile unui om nu se discuta...e si normal sa semene cu un Maseratti pt ca designeru a fost acelasi, marele Pininfarina....Cat despre masina nimic de comentat...Un singur lucru nu-mi place...Ca nu este a mea!!! Iar daca voi sustineti ca Ferrari isi pierde farmecul....mie-mi plac la nebunie "uratele" Scaglietti, GTB sau California...:!:

N-ai cu cine, stai linistit. Nu vezi ca si intr-un thread despre Ferrari se vine cu blasfemii gen bmw?

Crimz-vT 11-10-08 13:39

Bun .. ferrari .. deobicei rosu .. dar de ce California ? si nu un nume italian precum

Maranello / fiorano ... sau F.. " California "..

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning