![]() |
Re: Ferrari California GT
Nu stiu de voi, dar mie mi se pare foarte frumoasa
|
:lol::lol::lol::lol::lol: super frumoasa mi as cumparao daca as avea bani la fel ca si lamborghiniul sedan ca toti le injura si deci nimeni nu le va cumpara
|
si ferrari, si decapotabila...dream car :dribble::dribble::dribble:
PS: mi-am adus aminte cum mai demult a zis cineva pe forum ca masinile decapotabile sunt de gay =)))). luati-va diesel mah ca incape si porcul in portbagaj :lol::lol: |
MERGE...desi aduce a "japoneza",iar tobele ca la Lexus sunt un "experiment nereusit" dupa parerea mea , in rest e OK :)
|
eu zic ca masina e foarte frumoasa si tot de ferrari este facuta asa ca nu are cum sa fie urata :P ... iar lamborghini in 4 usi ce are ??? tot lamborghini este ...
|
din spate imi pare a z4 usor modificat..:| nu prea mai are aceiasi linie ca vechile ferrari..
|
frumoasa tare masina
|
Quote:
Poate ca e noua linie de design, poate ca va fi un experiment... Orice ar fi masinutza asta arata bine rau |
are cv si din maseratti gt
|
da cum sa zis mai inainte parca nu prea mai pare a ferrari :???: defapt mai toate masinile incep sasi piarda din forme ..numai bmw vad ca incepe sa revina la formele din inainte :D( cel putin la seria7 ala nou )
|
nu mai e ferrari de alta data ... pacat.....
|
masina este foarte frumoasa dar numele masinii e cam aiurea.
|
Sunteti culmea! Oameni ca "foss" se contrazic ei insis...si inca cineva am vazut ca habar nu are cum se scrie corect "Ferrari". Dintre cei ce comenteaza, nu stiu de ce, dar, tind sa cred ca nu au condus macar o Dacie....daramite un Mercedes sau unu dintre exoticele Ferrari... iar faza ca "ce urata e" sau "ce mult seamana cu nu stiu ce modele"....pastratio pentru voi, pt ca gusturile unui om nu se discuta...e si normal sa semene cu un Maseratti pt ca designeru a fost acelasi, marele Pininfarina....Cat despre masina nimic de comentat...Un singur lucru nu-mi place...Ca nu este a mea!!! Iar daca voi sustineti ca Ferrari isi pierde farmecul....mie-mi plac la nebunie "uratele" Scaglietti, GTB sau California...:!:
|
Quote:
|
Bun .. ferrari .. deobicei rosu .. dar de ce California ? si nu un nume italian precum
Maranello / fiorano ... sau F.. " California ".. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:00. |
- Copyright 2026 4Tuning