Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo ERD (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/7745-cielo-erd.html)

PH-04-WPD 28-05-07 20:14

Re: Cielo

Cum si unde i-ai facut casco? ca mie nu vrea nimeni sa-mi faca casco la a mea :(

BGD_NNE 28-05-07 21:29

Poi e mia veche de 10 ani masina?Daca e mai veche putini sunt cei care mai fac casco , iar cu farurile se pot adapta.Scoti scticla si oglinda de la astea clare si le inlocuiesti la alea care le ai aku pe masina , pui niste silicon pe margini ca sa etanseze si prinzi clemele alea si gata , te-ai facut cu un set de faruri clare cu reglaj electric .:P

PH-04-WPD 29-05-07 20:41

Pai da.. e mai veche de 10 ani, si asa este si a lui radu. tot din 95. deci ar trebuii sa mi se poate face si mie casco nu?

DACIA-Wrc 30-05-07 19:10

el o schimbat sticla de la un far la altul

BGD_NNE 30-05-07 20:03

Quote:

Originally Posted by PH-04-WPD (Post 924388)
Pai da.. e mai veche de 10 ani, si asa este si a lui radu. tot din 95. deci ar trebuii sa mi se poate face si mie casco nu?

Poi si a lui ie mai veche de 10 ani dar at knd si-a facut casco nu era ;)
@Dacia- Degeaba schimbi doar sticla k nu rezolvi nik , oglinda de la farurile cu sticla clara difera mult de oglinda farurilor obisnuite , in sensul k cele clare au pe oglinda un fel de striatzii care inlocuiesc stiatiile de pe sticla

PH-04-WPD 30-05-07 23:22

da... ai dreptate bgd_nne.... si lupa daca vrei sa-i pui...tot trebuie sa ai oglinda aia cu "striatii" pt. ca alea te ajuta si sa fixezi lupa aceea

vLLLad 06-06-07 19:14

Quote:

Originally Posted by Radu ERD (Post 794777)
Si celelalte

imi plac farurile! ce becuri ai in proiectoare?

Bogdan YBR 17-06-07 15:20

mai e de vanzare?
zi un pret estimativ ... plz

quick_5hifter 25-06-07 23:57

Am vazut masina azi inca o data...arata foarte ingrijita, si are o culoare nemaipomenita! Mare pacat ca se vinde, nimeni nu va putea avea grija de ea ca si actualul proprietar (parerea mea).

Snapy_xxl 26-06-07 09:51

dak i-o vinde cuiva kre chiar tine la banii kre i-a dat p masina (banuiesc k nu o sa fie prea ieftina la cat a bagat in ea si avanda in vedere cum arata inainte) sigur o sa aibe grija de ea mai ales dak e cineva de pe forumu asta si cunoaste masina...totusi, e mare pacat k o vinde dar nu e masina mea si parerea imi apartine. Spor la vandut ;)

B-99-VJA 22-10-07 19:45

radule!!!!!!!!!!ai vandut masina? am vazut-o astazi era intr-o stare cam jalnica...mi se pare k ii atarna ceva in spate de la spoiler...:| Ps::D culoarea si stopurile sunt dementiale....

spark88 22-10-07 21:24

Salutare .E super masina.Imi place in special culoarea,da foarte bine cu stopurile.
Bafta in continuare!

Slim29 06-11-07 13:13

radule radule , ce te m-ai manca aseara !! ce-ai vrut sa faci la semafor ??? .. bafta .. frumos cielo [ eu eram cu serban PGA ]

D o n n 19-12-07 17:34

radu...te rog poti sami lasi un id de mess..sau nush ceva...ai dat masina?pakat de ea...k era super frumoasa..e o culoare unica in RO pe cielo.vroiam sa te intreb unde ai facut tapitzeria la masina la interior,si cat tea costat?si ce ai vopsit u pe bord gri,e greu de facut?sau ce trebe sa faci sa tina vopseaua pe ele?

NWZeu 19-12-07 17:39

masina tot la Radu e , si de cand a fost dat acel mesaj cu vanzarea pana acum ... masina a mai primit diverse upgradeuri :D, nu o sa le zic eu .... e "treaba" lui Radu :)

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning