![]() |
Re: Auto-tuning Show 2 Satu Mare
Rezultatele oficiale ale cursei de accelerare:
Grupa A: 1. Gati Gabriel (Citroen Saxo) 2. Kiss Csaba (Opel) 3. Petyke Iosif (Dacia) Grupa B: 1. Baias Andrei (Ford) 2. Codrea Mircea (VWGolf) 3. Nyiri Norbert (CRX) Grupa C: 1. Vezentan Mihai (Honda) 2. Tiple Iulian (Ford) 3. Illés Sandu (BMW) Grupa D: 1. Resighea Emanuel (BNZ, Renault 5GTT) 2. Kui Ferenc (Honda CRX) 3. Oidac "Cioli" Marius (Honda VTI) Grupa E: 1. Buros Laszlo (Honda Integra) 2. Mailat Paul (Honda CTR) 3. Trifan Iancu (Alfa Romeo) Grupa F: 1. Gilé-Keller Ádám 2. Bacos Bogdan (Honda S2000) 3. Palfi Anton (Subaru STI) Grupa H: 1. Csergezan '' Jeff" Geoffrey, Mitsu Evo 2. Todorut "Cipi" Ciprian Chevy Corvette 3. Demeter "Dömi" Lóránd, BMW M5 Sper sa fie corecte datele. Felicitări câştigătorilor şi particpantilor! |
RESPECT!!!! mare pentru TEKNO
|
Cu o mica corectie
Grupa E: 1. Buros Laszlo (Honda Integra) 2. Mailat Paul (Honda CTR) 3. Trifan Iancu (Golf GTI) :wave: |
Intradevar, locatia este foarte buna, mai ales pentru spectatori, dar poate data viitoare se organizeaza pe 402 m.
In ceea ce ii priveste pe organizatori s-au miscat bine, dar la partea de verificare a masinilor si a incadrarilor mai multa atentie.Cei din grupa E (pana in 200 cp), inclusiv subsemnatu', ne-am trezit in grupa cu un BMW 335d de 286 cp din fabrica... trageti voi concluziile:lol: |
Cum BMW M5
Grupa H:3. Demeter "Dömi" Lóránd, BMW M5 Nu e BMW M3 ? Cel albastru cu numarul de inmatriculare ARO ? |
Intradevar iti dau dreptate!
Neam trezit si noi la Clasa B 75-100CP cu un Golf 5 care nu prea imi dau seama cum a ajuns in grupa asta dar nu are importanta..... Dar parerea mea este ca daca ai o masina mai mult sau mai putin puternica dute frate si demonstreaza ce stie cu cei pe masura ta!!!! Si dale sansa celor care sau incadrau pe bune sa arate lumii ce pot si sa poata si ei savura placerea de a concura. Daca bugetul unora dintre noi nu este atata de larg ca si al altora asta nu inseamna ca trebuie sa ne batem joc de ei sau sa le luam si SANSA de a avea si ei placerea de a concura si a castiga un loc pe masura lor. Iar pentru Baiatu din Cluj dela clasa B numai Respect!!! Si felicitari pentru locul 1!!! :ciggy: |
Quote:
|
Hai sa il ajutam pe el, ajutand-o pe prietena lui
Un vis care se poate implini. Sa o ajutam pe sotia lui Florica printr-un vot sa isi indeplineasca un vis. 1. Intra pe http://www.kudika.ro/comunitate/register.html si fa-ti user 2. Activeaza contul facand click pe linkul care iti vine in email 3. Intra apoi pe http://www.kudika.ro/comunitate/conc...tem/43442.html si da un 10 pentru sotia lui Florica Totul dureaza mai putin de 1 minut. |
Quote:
am corectat o mica eroare ... :D |
32 Attachment(s)
Poze:!::!:
|
Quote:
|
Quote:
|
|
Quote:
-"anul viitor, cu cea mai mare plăcere" -"scuze, nu prea merge acum business-ul" (nu demult a cumpărat un luxury car, si au si aterizat primele facturi de leasing) -nu mă interesează (dealer auto, şi marca lui a participat cu vreo 3-4 maşini) -scuze, dar ştii că este perioada de campanie (no comment) |
Quote:
PS- felicitari organizatorilor pentru eveniment si felicitari publicului pentru disciplina! |
| All times are GMT +2. The time now is 01:47. |
- Copyright 2026 4Tuning