![]() |
Re: Club MATIZ
ce vorbesti, deja e prea mult :))
|
se mai poate inscrie cineva in clubu asta?data viitoate pun si poze cu matizu'
|
Cat timp e matiz ... e ok ... nu e pe baza de inscriere. :)
|
4 Attachment(s)
Multumesc uitati si cateva poze...
|
Frumos si ingrijit. Ce jante sunt si pe cat ?
|
Hehe ... sora-sa lu' aia mica a mea ...
BTW ... dau foc la delco-urile de Matiz! |
Sunt p 13" TSR Moteg
|
Quote:
la ce pret te'au ajuns ? |
325 RON bucata aduse de baietii de la CARZONE
|
Salutare, o intrebare am la voi....vrea mama sa isi cumpere un matiz SH, se merita pentru o femeie la 52 ani si un pic mai plinita (cum o sa fie consumul?)? Nu stiu, niste date tehnice, consum, cand o sa il cumpar la ce sa ma uit mai exact sa nu imi iau o tzeapa...pls, help me.
Si daca se merita sa il iau pe GPL? Mercic mult baieti, raman dator..... |
Salut...nu numai la matiz si la orice masina sa te uiti dak are vopseaua ei originala si sa nu fie lovita iar eu zic sa cauti unu mai nou dupa 2003 iar cu GPL mai bine ii pui dupa decat una care are deja.Sper sa iti fie de folos...
|
Merci mult de tot, dar un consum, si oricum daca nu are gpl, ii voi pune, ca na e mai ieftin si plus ca mama trece sa se fataie cu el in draci toata ziua, dar imi e teama ca o sa ii iea din putere, dat fiind faptul ca are si un motor mic, in 3 cilindri, zic si eu. La mine la Cielo nu ia luat mai deloc din putere..
Cum se comporta in curbe, are demaraj, viteza lui de croaziera, pretul la piesele de schimb, din cate am inteles dupa alte forumuri, is cam piperate. |
Mie imi ia sub 7 in oras p benzina :DEuro 3...
|
Quote:
In curbe sta destul de bine dak nu intri cu 120 in curba bineinteles. Cu riscul de a ma repeta iti recoamnd micul gigant |
Merci mult de tot, dar asa un pret la unul din 2003 SH, cam cat ar fi, sare de 4000?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning