![]() |
Re: Un TICO alb
frumos....frumos....imi place. bv :D
|
Plasticul l-am dat jos, am incercat sa-l lipesc cu silicon dar degeaba asa ca lam dat jos. O sa incerc cu niste Aluband sau spuma ceva zilele astea iar la iala nu m-am gandit.
Mersi Adi, nu e frumos dar e un pic mai pe placul meu. |
Quote:
Sorin, ia o folie de STP (Standartplast) cel mai subtire cu folie de aluminiu si ai rezolvat problema! Merge si Dynamat, dar e mai scump, te ajunge ~100 ron folia (Extreme). Aluband-ul nu prea sta lipit, e indicat doar pe suprafete orizontale (podea). @CIP: ai vorbit serios cu spuma? Nici nu-ti imaginezi in ce hal poate deforma hayonul, eu am patit-o cu o piesa din fibra foarte groasa, a spart-o fara pic de jena :lol: si era vorba de o simpla foaie dreapta cu chenar de jur imprejur, avea unde sa expandeze... dar a ales calea cea mai inconvenabila :lol: @Sorin: ai rezolvat cu stopul? S-a curatat de negreala? |
Stopurile le-am dat jos se vad foarte urat sunt galbene si am incercat cu mai multe solutii. Poate gasesc un lac un pic fumuriu sau ceva de genu.
Quick ai vre-un condesator? Spuma doar sa dau in straturi subtiri dar oricum nu la intamplare ca se blocheaza si iala si multe altele pe acolo plus ca s-ar putea sa deformez tabla dar nu cred sa pun. Unde gasesc o coala de STP, trebuie sa pun si pe interior si pe exterior(in locul plasticului)? |
Quote:
STP gasesti la firme car audio din Romania, da un search pe google.ro cu "standartplast" si vei gasi (nu am voie sa spun unde). De aplicat se aplica pe tabla exterioara a hayonului - pe fata interioara, precum si pe partea unde se prinde plasticul. Poti sa pui si acolo o folie intreaga, eu asa am facut si se aude excelent cand inchizi portbagajul sau cand bati in hayon. Nu recomand sub nici o forma sa apelezi la spuma! |
nu am glumit cu spuma deloc, nush ce spuma ai nimerit tu, dar eu am bagat stutzu pe 2 din gaurile in care se prinde plasticu si am dat drumu la "sange" :lol: nu s-a deformat nimic, tot ok.
@Quick: "metalul e 80% gata" daca stii ce zic :twisted: |
5 Attachment(s)
O mica intrunire cu niste baieti de nota 10. O proba cu o janta pe 13 de Matiz.
|
ce durere e cum sta dacia trantita :bat::lemon: crek scot dacia mea din depozit ! 8)
|
Cum e cu jantele pe 13?Iti atinge undeva la viraj maxim la demaraj, la frane?
|
Nu am incercat doar am pus una de proba dar nu cred sa atinga pe undeva.
|
Da...in mod normal nu ar trebui sa atinga pe 13 eu am unele pe 15 si am ceva probleme dar sunt pe cale de a fi rezolvate eram doar curios....mersi Bafta!
|
Nu iti atinge nicaieri cu jante pe 13"
|
Aha ok...mersi mult!
|
Spuneti-mi si mie ce pun pe far ca sa pot sa-mi fac pleoape din fibra ,ajunge numai scotch?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning