![]() |
Re: Probleme politice
F:punch:ck them,both of them!!!
|
mie imi convine:lol:
|
daca hada primar nu vad nici un orizont oricum nici unu din cei trei nu este bun schiau nu a facut nimik hada e praf leu am auzit ca are niste legaturi cam dubioase...ne trebuie un tanar sau iuliu winkler poate era mai bun ...ma gandeam sa vin la turu doi da numai am cu cine vota..hunedoareni ve-ti avea primaru pe care il meritati!!!
|
Quote:
|
Eu o sa-l votez pe Schiau numa sa nu castige Hada.
|
nush voi da eu is curios ce face Hada:lol: ca schiau am vazut ce o facut....nevoie de schimbare fie ea buna sau rea
|
pai da ii tot schimbam asta e semnalu pe care putem sal tragem fata de ei..dar orasu tot asa ramane
|
Schiau nu a fost bun ..no comment, din diferite motive (nu vreau sa le enumar) :) Hai sa il votam pe Hada care are o medie de 5 si ceva si care a absolvit post-liceala doar ca sa poata candida la primarie ... Pt prima oara cand merg cu Schiau.
|
La Deva tot Mircia a ramas :mad:
|
Quote:
|
Quote:
La voi problema se pune altfel dupa cum vad eu, lumea nu-l mai vrea pe Schiau, si atunci singurul viabil era Hada. |
Eu nu ma mai prezint la vot, la primul tur am mers cu PC-ul 'all the way' si am vazut ce a iesit :(
|
Eu n-am fost la vot si nici nu-mi pare rau. Primarul din Deva am inteles ca a castigat cu peste 70% dintre voturi, deci ce rost mai avea sa merg si eu ?! F***i sensurile giratorii...
|
L`au `aranjat` pe Leu
|
Nu am fost la vot si nici acum nu o sa merg.Daca o sa iasa Hada o sa se intample ceva.CAUZA:Presedintele Consiliului Molot PNL ,Hada PNL(a fost sustinut de molot,fondurile pentru campanie i-au fost alocate tot de el).Spre exemplu,primarul care a fost si este la Hateg(N.Timis)tot in PNL,a primit fonduri pentru canalizari si asfaltari,etc. pe toate satele care apartin de hateg,si-a facut si pentru el vreo 3 vile(GuraZlata,Austria,Hateg) si 4 masini dar a fost fortat de cei de la CJH sa utilizeze fondurile pentru ce trebuie si a si facut.tin sa precizez ca nu era o stransa legatura intre ei doar ca erau din acelasi partid.Iar la noi daca iasa Hada banuiesc ca asa o sa se intample.Daca ramane Schiau o sa fie si mai nasol de cum a fost pana acum.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:46. |
- Copyright 2026 4Tuning