![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
cat te-au costat foliile pe geamuri?dak nu te superi :)
|
cam 700 ron la expert detailing.
|
angel eyes-uri de la synkro ... RECOMAND !:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Dupa cateva ore bune, am reusit sa montez si condensatorul...(doar asa pentru show)... si am primit o idee geniala,....
In locul care a ramas langa butonul de ASC, (unde nu stiam cu ce sa astup gaura ramasa) am sa pun un prelungitor USB, si am sa-l lipesc acolo.... Sa speram ca o sa iasa ok :) |
2 Attachment(s)
Hai ca a trecut ceva vreme de cand n-am mai postat pe threadul asta.... ca noutati, am achizitionat inelele angel eyes, astept sa le montez, n-a avut timp un tovarash de al meu, ca le-as fi montat de mult....
Am sa fac poze imediat cum am montat inelele. In alta ordine de idei.... Dupa multe multe zile de stat si stors creierii pentru un model de jante, cred ca in final am gasit ceva care imi sare in ochi, sunt niste jante dragute... (cred eu)... Am sa pun 2 poze cu jantele, as avea rugamintea ca cei care va pricepeti cu virtual tuning, sa imi faceti si mie un VT, sa vad si eu cum ar da pe masina, va multumesc anticipat. |
Sunt de seria 5? replici? Se potrivesc?
|
nu cred ca sunt de 5-ar. i-am facut un vt mic lu razvan si a zis ca o sa le cumpere 8j fata si 9j spate pe 18''
|
1 Attachment(s)
Seria 5 E60 :-P
|
mie tot imi plac mai mult cele care le are masina acuma... poate e din cauza pozelor, dar parca se potrivesc mai bine :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu zic sa nu le iei garantez ca dupa ce le pui la o luna no sa ti mai placa eu am vazut 2 treiaruri cu jante daastea si dunt urate rau..
cum fiecare cu gustul lui..parerea mea e sa le lasi pastea ale tale sau punei BBS uri dastea.. |
Quote:
parerea mea ca astea sunt oribile ... prea simple prea clasice... :x |
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning