![]() |
passat 130 CP + chip in curand.
|
executive euro 3 80 cp
da la matiz cum votez ? euro 3 si 48 de cai nu ati facut poll si pt. mine ?=)) |
Re:
Quote:
frate....!!! de unde scoatetzi toti 48 cp?!?!?!?!? ce naiba?! au leshinat matizurile?!?!?! |
1 Attachment(s)
106 caluti , inca n-au murit din ei ca ii tzine fratello antrenatzi si pt mine
|
1 Attachment(s)
Recunosc ca...ma descurc...Mai multzi decit stock :lol:
|
1 Attachment(s)
Fiat Coupe Pininfarina
Date: 190 cai, 295 NM. Se misca binisor pt calutzii ei- are suta in 6.8. |
astra g 125 cai (Z18XE)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Oh...by the way...se pare ca trebuie sa fac un data logging si sa revizuiesc numarul cunoscut...Din pacate pt. tine...numarul nu va fi revizuit decit UP - adica o cifra mai mare. Detaliile in privat...dar te intereseaza...spun sigur. iInsa imi trebuie cineva sa imi citeasca niste numere live...respectiv sa tzina laptop-ul. Pina vine Iulian la Chicago mai este... Tre sa conving femeia...dar ei nu prea ii place sa fie si girlfriend si amanta si secretara... - dupa ce am pus-o sa imi lipeasca niste timbre pe niste scrisori in timp ce eu eram parcat ilegal (deci era si \"parking meter)...mi-am dat foc la valiza... |
Hai sa itzi mai dau un hint...Citeste cu atentzie pe forumul de profil pt. masinile noastre topic-ul dedicat \"intake\"-ului...si deschide fisierele PDF cu data logs. Este foarte interesant sa vezi ca o simpla modificare se traduce in \"boost\" mai mare la RPM mai mic, respectiv \"boost\" mai mare la turatzii mai ridicate decit o masina Stage 2. Ma rog...valoarea max pt boost e normal sa fie mai mare la LGT S2 dar e important sa vezi si unde...Morala...Trebuie sa ai \"best of both worlds\"...si \"get your hands on a SERIAL to OBD-2 cable\".
Uita-te la Engine Speed (RPM), Mass Air Flow (g/s), Air Flow Sensor Vlotage (V), Manifold Relative Pressure (PSI) respectiv Boost (PSI). |
sal
golf II gti 1,8 115 cai
|
in curand vr6
|
VREAU UN VR6 NEAAPARAT CARE MA PUTETI AJUTA??????? :roll: :roll: :roll:
|
Re:
Quote:
|
scuze de offtopic...
da daca ii pune toba sport si filtru nu are cu 100 de cai mai mult... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:51. |
- Copyright 2026 4Tuning