![]() |
Re: Intrebari diverse (piese tuning, reparatii diverse)
Quote:
Quote:
|
Salut tuturor:-bd,as avea nevoie de putin ajutor daca ma poate ajuta cineva,as vrea sa ma apuc sa lucrez in fibra de sticla cu rasina si alte cele:p,ma poate ajuta cineva sa procur fibra si rasina la preturi cat de cat bune in oradea sau prin apropiere?Multumesc
|
stiam un loc pe langa gradina zoologica dar nu mai stiu daca este acolo !!! PS: masina de la avatar este a ta ?
|
o daca incepi nu stiam cine o sa mi faca niste praguri :)!
|
Cea ce folosesc eu, ii destul de ieftin, dar se poate cumpara numai in cantitati mai mari... Rola de 35 de metri (1m inaltimem 35m lungime) + rasina + intaritor ii la 800 de lei. Daca te intereseaza...
|
Quote:
|
i-mi dai te rog numarul lui laci de la horguem in PM , sandu?
|
Scrie fix cu 6 posturi mai sus: 0745268665
|
pai la praguri trebuie facute dupa masina si le vreau intr un anumit fel si cred ca imi scot niste scoruri :)
|
Laci sau bogdan din SX daca il prinzi prin oras...dar ...du-te si vb cu Laci si vezi ce zice el...
cu firba nu e asa simplu cum ar crede unii, asa ca mai bine apelati la cineva care se pricepe... |
Pe bogdan il astept si io ca pe painea calda asa ca e al meu o sptamana dupa ce vine :-P
|
poti sa il astepti mult si bine pe Bogdanel
s-a apucat de fiare,cred ca lasa fibra incet,incet poate a face ceva tuning pe la macarale................. |
:ciggy:sefu', cat de convins esti de afirmatia facuta anterior :?::!:
|
Suficient . . .
E fain la mare ? Îţi trimit nişte soare de mâine |
Cristi...deci daca nu termin cu bogdan barile de pe masina iti sparg cauciucurile de drag de pe nissan :evil:
Lasa-l o saptamana...please please please. Iti fac un plin cu benzina de curse;) Bogdan nu ma lasa....:cry: Iti fac un plin de bere pt o saptamana. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:53. |
- Copyright 2026 4Tuning