![]() |
Re: E46 - black
pune o poza cu interiorul sunt tare curios cum arata ornamentele negru mat :D :D :D
|
nam pozat ornamentele inca..
uitate la laurentiu_tim la masina.. ca si el le-a facut ca mine.. arata f ok :) ps: ma ajuta careva cu fusta aia de alpina b3 ?! |
Salut buza de Alpina B3 cred ca ai gasi pe ebay.de,felicitari pentru masina,clean look;)
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
nu pune paie pe foc.. :)
cateva poze de azi.. facute cu telefonu`.. alte poze dupa ce iasa de la facut.. |
Cu telefonul,dar artistice,masina arata intr-un mare fel,bafta in continuare;)
|
6 Attachment(s)
am lucrat azi ceva...
niste poze cu badu` in lucru... scos embleme.. si niste jante in proba... o parere, care jante-s mai ok ?! |
cele negre sunt tari rau daca le pui o sa arate chiar frumos..
nu crezi ca acopera prea mult din far cu pleoapele alea?trebuia sa le faci mai mici ca se vedea oricum skimbare.. sunt curios cum o sa arate sa pui poze cand termini.. |
woa porcule :-) mie nu miai zis de jantele astea,dau bine mha pe masina alea negre :-):D
|
OZ`uriile alea sau celelalte? care dau mai bine?
mie imi plac alea din ultima poza mai mult... gelu_r... nu acopera mult.. o sa fie frumos, parerea mea :) |
alea din ultima poza alea alea alea :D:D:D:-)
|
SIgur sunt OZ jantele alea?
|
Frumoase jante:D ( ultima poza ) dar de ce nu faci jantele ce le ai acuma negre , si lasi buza cromata....nu ar da bine? Bafta!
|
xxdadixx ... :) sunt rondell jantele dar ma rog, tipu a pus capace OZ
mareo .. mam gandit si la varianta asta.. dar nu ar fi ok ma poate ajuta careva cu un VT. la janta din ultima poza.. cu interioru argintiu + buza polishata ? mersi! :) |
mha... sincer sa fiu primele jante imi plac mai mult.... dar u ai gusturile tale.... e mashina ta.... :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning