![]() |
Re: excursii, iesiri cu masina
Quote:
https://img398.imageshack.us/img398/7804/frigiderct5.jpg Abia m-am obisnuit nitel cu Alpha200, nu m-am riscat sa-l pun asa aproape de mancare, daca i se facea foame si lui? :D https://img172.imageshack.us/img172/5788/dsc00472ke2.jpg |
Si-a luat careva Sony Alpha?:rolleyes2:?:
|
Alpha 200w cu 18-70 si 75-300 happy owner. Bonus, card de 2gigi. :P
|
Super,cat te-a costat toata afacerea? Eu oscilez intre Sony si un Nikon D40,banuiesc ca te pricepi cat de cat :nervious:,imi potzi motiva de ce ai ales Alpha ,puncte forte si ce nu-ti place la el(daca este ceva :D )?
Stiu ca is cam off topic,dar potzi sa-mi raspunzi si pe pm ! |
Quote:
|
Can you loan me the money for Canon?:sadblinky
|
Quote:
Quote:
|
20 de milioane? pfff... si aaa da: Terminati cu of-topicu :)
|
Quote:
Am dat pe sony ~1800 de lei (750$) , cu doua obiective - susmentionate, mi l-a adus cineva din Dubai. ;) La noi am gasit kit-ul asta cu doua obiective la 2300-2400 de lei. D40 e slabut rau, are doa 3 puncte de AF, nu are motor de AF in body - il poti folosi doar cu cateva obiective, are "doar" 6 megapicseli, nu are stabilizare optica in body, etc. Eu as recomanda sa-ti iei un Canon, gasesti mult mai usor(si mai ieftin?) obiective si alte accesorii, daca poti trai cu faptul ca-l iei SH si nu stii pe unde a fost purtat. Care e bugetul tau? Ai putea sa arunci un ochi si aici Spor! |
1 Attachment(s)
Care tot plangeati dupa Chiurtosh Colaci?
400 forinti, cam jumate la dimensiune fata de ce se vand la noi. Se vad in stanga pe chestia aia alba :D |
nikon, minolta si canon sunt cele mai puternice maci in aparate foto profesionale....
|
Quote:
Unu mic era 5ron unu mare 10ron.;) |
Quote:
|
Quote:
|
cei mai buni chiurtosi kolak era langa generala 2:))) si inghetata de 3 lei superdesert..
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:35. |
- Copyright 2026 4Tuning