![]() |
piticule, sa nu pui poze cu tine tata ...
ca dupa ai anu mai scapi de ele ... :) te cauta noaptea la tel si etc. :) |
bey ia n-o mai injectati pe flavia ca ea e fata fina si e prietenoasa cu cei care se comporta corect cu ea
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
ps: uite o poza cu mine , mai stii poate poate itzi place zambetul meu cuceritor :D |
shadowro , si tu esti fotomodel tati ?
vezi sa nu intrii in gashka cu luca si sil4tuning ;) |
Re:
Quote:
hai ma ce nu va place jambetul meu ? eu sper sa ii placa flaviei :) daca nu macar sa ma placa pentru ce sunt in interior ... :lol: :lol: :lol: |
Nu mai lua pozele altora....asta e amantu meu \"one\" si e din Timisoara,las-l in pace :lol: :lol:
|
bine bine
|
MATRIMONIALE
adevaru-i ca.....la ce tema are topicul......matrimonialele erau cam inevitabile |
Re:
Quote:
dar mare mare grija,k una matura te poate \"ingropa\" stii vb aia:be carefull what u wish for |
dezvolta \"ingropa\" .....
|
adica,te face catel,si apoi ea se distreaza,face ce vrea
baga raca intre u si tovarasii tai,te mai si insala,te amana,te grabeste, cu alte cuv iti aduce probleme sau mai altfel spus,devine cel mai crunt cosmar al tau si u esti orbit,ca doar o iubesti,nuh????? asta inseamna \"ingroapa\" |
\"orb ca o iubesti\" ? :) frate ...
mi-a fost de ajuns .. cu ... cosmare si etc. am avut un cosmar .. pe care l-am iubit ,si a facut ... jumatate din ce-ai zis tu , deci sa zicem ca am trecut .. asa .. jumatate.. prin ce-ai zis tu , crede-ma ... NU-MI MAI TREBUIE ! stii bine ce caut ... ;) suflet ... alta data ;) |
deci ai fost \"cu un picior in groapa\" vb aia hahaha :lol:
|
nici c`o sa intru vreodata cu al doilea , e imposibil sa il bagi si pe al doilea,atata timp cat esti indiferent si etc. e imposibil ..
|
cu al 2-lea intri in mom in care pui corasonul la bataie
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning