![]() |
Re: My CaZaN
sa stii ca arata bine ca am si interiorul rosu:P oricum mai am de munca la ea nu o sa pun poze pana cand nu ii pun si dungile:D
|
daca vrei te ajut la dungi, in 1 ora sunt gata :P
|
ms atunci ramane intro zi cand o sa fim liberi amandoi te sun eu si vb ms mult:D
|
Daca vor arata bine dungile o sa mai ai clienti ;)
|
la tine nu sta bine ca e model cu 4 faruri:(
|
am uitat sa iti spun am gasit pe cineva care face desene pe capota o sa vb cu iel sa vad ce stie si o sa ii dau o capota sa vedem ce talent are omu'
|
decat sa te complici cu omu am eu pe altcineva care pune colant cu ce desen vrei tu pe capota pe plafon si doar 15 sute si are cam foarte mult talent la intins sa nu ramana bule;))
|
vand jantele cu tot cu cauciucuri 4 mil nediscutabil cine e interesat
|
chiar nu va intereseaza jante de canada super balon cu tot cu gume nu sunt strambe deabia sunt vopsite le dau urgent discutabil sa vad care ofera mai mult
|
are cineva bare nichelate pt 1300?
|
mam razgandit in privinta vanzarii daca este cineva interesat de masina ma poate contacta la 0723924288 sau 0764650910 pretul este negociabil pt poze sunt cateva pe la pagina 7 astept oferte
|
ai inebunit,o vinzi?
|
Daca omu nu are un sofer sa iasa cu masina ce sa faca o vinde , decat sa stea sa rugineasca afara mai bine sa se bucure ala care o va cumpara si sa o ingrijeasca in continuare. Sincer imi pare rau k nu iese dacia asta pe afara k arata super bine
|
daniele tin sa te atentionez ca am permis mai nou dar o vand pt faptul ca vreau sa imi iau o alta masina si am nevoie de un papuc cat mai repede posibil si nu cred ca mas intelege cu vecinii de pe strada ca sa am 4 masini asa ca dacia ramane de vanzare in continuare
|
5 Attachment(s)
dupa atata timp de pauza am mai intrat si eu pe 4tuning si am mai gasit niste poze cu daciutza de acum 1 luna jumate momentat acum hiberneaza in garaj astepta sa i se aduca noi imbunatatiri si poate maine ajung sa ii fac niste poze noi :D LA MULTI ANI!!!
NU SE MAI VINDE NIK;))) |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning