![]() |
Re: Week-end Race George Dunareanu
puneti va rog o harta a brailei si faceti niste semne unde sunt locatiile( mai ales pt liniute ) .
|
si daca vremea continua sa fie la fel ca azi (marti) se mai tin cursele!?
nu de alta dar de la pitesti sunt 200 si mult + KM... taxa de participare a ramas aceiasi!? daca nu am copilot exista unu disponibil!? poate fi si fata!? castile necesare!? multumesc... |
o sa fie vreme buna
|
Intr-adevar o sa fie vreme buna... ;) Ne vedem acolo!
|
foarte probabil sa apara doua cinciuri de 1.7. nu stiu inca de grupe probabil c si e. zic probabil ca totusi exista o posibilitate ca ''fiarele'' sa crape pe dyno. sper sa nu.
|
Foarte posibil sa apar si eu pe acolo......sper sa pot ajunge.
|
Daca nu aveti cum sa ajungeti va puteti revansa venind la Constanta pe 3-4 mai.
Ne vedem la Braila duminica. |
Quote:
|
Salutare, dupa cum ati observat probabil,e din ce in ce mai greu sa faci fatza, organizarii .. premiilor, bla bla bla ,pe scurt, E GREU !
Asa ca eu vin si va rog .. sa stabilim de pe acum .. Cine are o camera video sau un aparat foto mai mult sau mai putin potent si e de acord,si-si ia raspunderea asta in brate.. La evenimentul de la braila .. o sa fie nevoie de cineva care sa pozeze - filmeze toate masinile .. ca sa putem sa urcam pe site apoi exista oameni care doresc sa ajute comunitatea cu asa ceva ? e usor, nu-ti trebuie decat o camera foto/video si putina bunavoiintza.. isi ia cineva angajamentul asta ? plz ? cine vrea sa faca treaba asta .. sa intre va rog frumos pe evlsant0s_rl ( id ym ) sa discutam un pic .. sa vedem cine e cel mai in masura ptr asa ceva.. sau de ce nu .. mai multi oameni s-o faca.. :) imi doresc sa facem o mica echipa .. ( mai mare asa :P ) in toata tzara , in asa fel incat toate materialele sa ajunga aici :) la site-ul mama/tata etc facem treaba sau ... ne plangem ca n-avem poze filme etc ? |
eu o sa fac ca in fiecare an/cursa la care am fost.
o sa imi iau aparatul de fotografiat digital ( nu va speriati ca e digital face niste filme de va c*catzi pe voi ) si o sa ma pozitionez strategic la 3/4 din cei 402m si o sa filmez. singura problema ar fi ca la grupa b nu pot filma .... pentru ca particip :) |
Quote:
s-a rezolvat si SUS pt vreme, deci... nu o sa ploua cursele se tin copilot poate sa fie oricine care are minim 12 ani ca sa poata sta pe locul din fata, dar comnditia principala e sa fie ISTET. nu sunt necesare castiel taxa e aceiasi de pe forum functie de distanta concurentului si de numarul de curse la care se inscrie |
Quote:
toata lumea isi face probleme de ploaie la braila e soare...si va fi in continuare |
pot sa vin si eu cu camera digitala...eu am sa fiu prezent la toate etapele...si daca aveti nevoie de poze sau filmari....ma anuntati:)
|
O sa fie si niste masini de VN pe acolo ! :D sa va invete carte ;)) ... glumeam ...
|
dar daca e masina pe numele lu mami sau a lu tati nu ma pot inscrie?
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:57. |
- Copyright 2026 4Tuning