![]() |
Re: fiat stilo
Si eu am acelasi motor pe al meu si am avut aceeasi problema, am fost la un mecanic si mi-a curatzat injictoarele si vreau sa iti zic ca fuge mai bine acum.
|
merci de raspuns....diferenta o simti destul de bine sau e doar o impresie ?
Stii de ce te intreb?....ca ma gandeam ca asa sunt ele mai puturoase cu toate ca ele sunt vazut ca masini sport....ar mai putea fi si ambreiajul?...sunt fata si deh....il cam folosesc aiurea(ambreiajul). |
mai am o intrebare
:D Care e diferenta intre Abarth si Dynamic?...eu de care am :( ??? |
Daca e 1.6 nu are cum sa fie abarth. abarth-ul e de 2.4.Cred ca dynamic:D Curat-o si vezi ce-i poate pielea.Eu as zice ca e de la ambreiaj:-P
|
Merci mult pentru lamuriri...:rolleyes2 chir nu stia care e abarth...imi placea cum suna cuvantul asta ....:-P si eu ziceam ca e de la ambreiaj....o sa-l schimb cand o sa am niste bani iar daca tot asa merge il vand :)...
|
Inca ceva... vezi ca asta fiind pe benzina trage la turatii mai mari. Daca te bagi in depasire la 2000 de ture normal ca nu trage. Pe la 4500 (si dupa :D) ii simti puterea :P
|
Da dar si mama are un fiat brava tot 1.6 benzina 16V...si e mai nervoasa ca a mea...e putin ma usoara dar soferul e acelasi....:) adica am facut eu o proba cu amandoua...totusi cred ca tot ambreiajul e...
alte probleme nu am mai avut cu ea, si sper sa nu am...ca vad ca lumea se plange de motorul asta... aaaaa....ar mai fi ceva..........e albastra :p... |
s-ar putea sa scapi mai ieftin cu ambreiajul sa nu trebuiasca sa schimbi decat discul, nu cu totul.Du-te pana la Autoitalia cand ai chef si stai pe langa un scaun in cazul in care te ia cu lesin.Te rezolva rapid baietii;) :lol:
|
nu-mi fac probleme de manopera (e gratis) si am gasit ambreiaj cu totul 8 mil si nu mi se pare mult...nu ma duc eu la astia de la fiat...acolo am fost odata pe asigurarea unuia sa-mi schimbe bara pe spate ca ma lovise unul la o frana de-a mea la un semafor....
oricum sper sa fie ambreiajul si sa nu fie ea asa din fabrica puturoasa...am auzit ca o masina noua o poate forma cat de cat si soferul...eu nu stiu a cui a fost inaintea mea...e adusa din germania...:-P |
Apropo tu ce fiat ai?...
|
Pai atunci n-ai treaba.am tot stilo, 1.8:-P .Ala din linku de jos
|
Quote:
ontopic:fiaturile sunt masini bune, motoare nervoase, daca ai grija de ele cat de cat te tin mult si bine |
Quote:
Originally Posted by B-69-TAU vezi ca nu vb prostii, am vb si eu cu oameni care stiu cat de cat motoare si au zis ca este f prost fiat! eu am vrut sa-mi iau fiat punto 2004 si mi-au zis ca fac o mare gresala ai vorbit tu cu oameni ? frumos :) fosti proprietari de 1100 sau ce ? sau poate proprietari de lastun ? cum poti sa zici frate asa ceva am vb cu cineva si a zis ca fiatu e slab , intreaba pe cineva de la 30 de ani in sus care a condus mai multe masini decat cine stie ce dacie si cielo cum sunt majoritatea la noi si incep sa dea sfaturi despre masini fiatu are cele mai fiabile motoare din lume si ca sa nu zici ca sunt eu copil si nu stiu ce vorbesc il poti intreba pe justin capra de ce a pus motor de fiat pe una din inventiile lui , sau ma rog poate nu ai auzit de el in fine degeaba iti zic tot la vorbele auzite din vecini revii indiferent de ce as zice eu.... "ralucucica" nimeni nu isi poate da o parere exacta aici despre fiatul tau , din cate zici ambreajul este mai mult ca sigur dar din pacate nimeni de aici in afara de tine nu stie starea exacta a masinii si comportamentul si oricum nu te gandii ca e ea puturoasa din fabrica ce naibi trage babutza mea de 25 de caluti din 62 mult prea bine pentru varsta si puterea ei si nu trage un stilo ? incearca o turatie mai mare cum a zis si tudy si poate o treapta mai jos depinde de situatie :) si inca ceva suntem foarte off-topic ar trebuii sa deschizi si tu un thread separat daca nu rezolvi problema . jimmy frate sti parerea mea despre masina ta nu are rost sa mai zic nimic aici decat succes :) si poate la vara dam o tura mica sa vedem care atrage mai multe priviri :)) numi bine tuturor :) |
fiat stilo
nu imi ziceti va rog frumos de unde as putea sa imi cumpar niste arcuri sport pentru un fiat stilo? de undeva din cluj as fi interesat, multumesc
|
hai frate acuma dezgropati mortii?lasa-ti-ne pe noi cu motoarele noastre proaste,noua ne plac, si va mai dam si mucu' din cand in cand:-)
Bai frate, a gasit cineva ceasuri plasma pt stilo, sau stie cineva unde gasesc k m-am saturat sa tot caut degeaba.Am gasit decat in spania, parca.aveau unii pe un site, au zis ca-mi trimit si au lasat-o moarta dupa ce le-am zis ca sunt din romania:lol: Denver, dam o tura pe faleza la mamaia si punem cate un arbitru pe fiecare trotuar:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning