![]() |
Re: Ghetto Tuning
3 Attachment(s)
inca o masina rara la ghetto tuning
|
1 Attachment(s)
am un prieten cu un tico . cat il costa sa ii faci capota asa ca in poza ? si daca e un pret si cu vopsit . ms :)
|
ti-am raspuns, vezi pm.
repet, nu ma ocup de vopsitorie... doar fibra. |
Quote:
|
3 Attachment(s)
aripi spate E46 pentru niste jante... mari
|
2 Attachment(s)
Salut, am un polo 6N din 99 si as vrea sa stiu daca poti sa imi faci praguurile shi spoileru fata la fel ca si in imaginile atasate shi cam cat ar fi shi binenteles daca trimiti prin curierat ca o sa mi le montez shi sa le vopsesc io.
Mersi !!! |
................shi binenteles daca chestiile astea o sa le poti face shi ies ca lumea o sa mai colaboram !!!!!!
|
Nu are cum sa faca ce vrei tu, daca nu ii lasi masina sa lucreze pe ea n-are cum sa le toarne ... le muleaza pe un logan si ti le trimete?
A si mentionat Mihai ca nu face spoilere si praguri. |
k inteligibilule ........ nu am citit 10 pagini de threat am intrebat shi io nu am dat cu paru, am vazut pozele, shi mia placut ce face, de aia........
|
mico, nu se poate ce vrei tu... si oricum, nu trebuia sa citesti 10 pagini, doar prima ;)
|
Salut.
Am vazut ca ai lucrat la destul de multe VW Golf 4 si imi place ce a iesit. Am si eu tot un G4 si as vrea un pret pt. un bad-boy look din tabla; eventual si un nr. de tel. ca sa vb direct. Merci mult. |
4 Attachment(s)
si C4 poate fii suparat...
|
WOW :O ce tare arata....faci o treaba de milioane :D
|
+ SIN DROME daca va vrea omu si va fi tarerau :D
|
Quote: