![]() |
Re: Machetele mele - Dorin_cdg
mersi:)
|
foarte frumos Audi Sport Quattro SWB
bravo |
frumos audi ;)
|
6 Attachment(s)
Lamborghini Murcielago 1:18 - Autoart
stiu ca nu poarta inscriptiile Audi, dar este un Audi ;) |
arata grav ... pune o poza cu interiorul si cu motorul :)
|
Quote:
|
Misto "Audiul"! ;)
Am inteles ca urmatorul Lambo va fi cel mai ne-Audi Lambo dintre Lambourile Audi (marca Lamborghini este in proprietatea Audi). |
Quote:
@B 46 KTO - din pacate nu am aparat foto asa de bun incat sa se inteleaga ceva din poza.....dar ma voi conforma ;) |
eu as sugera sa nu iti "strici" colectia cu lamborghini:-P mai ales ca nu ai prea multe lambo-uri de cumparat din categoria "audi", dar daca tot insisti orienteaza-te spre Miura, Coutach8). frumoasa piesa de la CMC insa cel mai "simpatic" imi pare Horch-ul cabrio:lol:
|
tu nu ai performant eu nu mai am deloc :))
|
asa colectionar? asa detalii? super om si super colectie }{
|
Quote:
Ferrari este un Fiat Bugatti este un Volkswagen Rolls-Royce este un BMW Bentley este un Volkswagen Aston Martin este un Ford Pagani este un Mercedes Maserati este un Fiat Nissan este un Renault Fiecare brend are traditia si carisma lui chiar daca face parte dintr-un anumit grup . Si pana sa ajunga un audi sa fie Lamborghini este cale lunga ... |
de acord cu tine...probabil trebuiau mentionate si ghilimelele de rigoare, cat despre Audi...chiar e cale lunga sa ajunga un Lamborghini din toate punctele de vedere ;) iar pt mine un Lamborghini ramane tot Lamborghini indiferent sub ce patronaj se afla
|
si totusi e notabil faptul ca lamborghini s-a schimbat destul odata cu tehnologia audi. nu mai este acea masina in care iti rupeai mana schimband vitezele si te treceau toate alea in viraje... diferenta dintre diablo si murcielago o face exact aceasta tehnologie implementata de audi (mai ales pe gallardo de pe r8 ). murcielago, gallardo si viitoarele modele nu vor mai oferi niciodata senzatiile unui countach sau miura
|
Quote:
Scuze dar gresesti!! AUDI ESTE PROPRIETATE VOLKSWAGEN, deci nu are cum LAMBORGHINI sa fie proprietate AUDI, ci VOLKSWAGEN. AUDI face parte din Grupul VAG (VW, AUDI, SEAT)... Am dreptate??? :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 14:02. |
- Copyright 2026 4Tuning