![]() |
Re: BANCURI !!
n`are rost cat am putut sa rad =)))))))
|
Un canibal la o morga:
- Vreau si eu un om. Administratorul ingrozit: - Vai domnule, nu se poate asa ceva! - Va rog, vin dintr-o calatorie obositoare. Macar o mana! - Nu se poate, domnule. Oamenii vin, iau mortii, ii ingroapa sau ii incinereaza. - Da? Atunci imi dati macar putina cenusa sa-mi fac un ness ?? |
Quote:
|
Se întâlnesc reprezentanti a patru fabrici de bere Timisoreana, Ursus, Azuga, Tuborg si fiecare comanda o bere. Cel de la Timisoreana o bere Timisoreana, cel de la Azuga o bere Azuga, cel de la Tuborg o bere Tuborg iar cel de la Ursus spre uimirea celorlalti cere o Coca-Cola. Cei trei întreaba nedumeriti: -Ce faci? tu nu bei bere? -Pai daca voi nu beti, atunci nu beau nici eu...
|
Quote:
|
ce-i drept timisoreana e buna..si tubot e ok..
mi se pare naspa golden brau , gambrinus , noroc si.. saracia aia de bere ..aia cea mai ieftina.. de zici k e sampon.. neumarkt.. proasta bere deci..ultimul nu a fost reusit daca sta cineva sa il refaca..merge..dar asa nu |
e simpatic luceafarul :D
|
eu nu sunt bautor de beri romanesti.. si nu am de unde sa stiu ce e bun si ce nu.. dar pe de alta parte.. am si un magazin alimentar.. si vad ce trece.. cel mai bine.. si e la pret accesabil.. e ursusul.. pana vand o caseta de tuborc sau una de timisoreana.. vand in jur la 5 casete de ursus premium pe zi.. in comparatie cu celelalte.. si pe lana ca am o clientela..banoasa.. nu imi permit sa bag tot felu de marci de bere aparute peste noapte... nu vreau sa o luati in nume de rau..
dar timisoreana si tuborg.... nu prea merge. |
Ursus: Regele berii in Romania !
Comentezi ?! :lol: |
Cica mergea licuriciu prin padure, cu tic verbal: Ai de *** mea.... AAAAAi de
*** mea... . La un moment dat se intalneshte cu Lupu: Licuriciu: Aiii de *** mea... Lupu: Ce ai mah licuriciule, ma injuri asha in fatza ? Lic: Lasa-ma lupule, AAAAAi de *** mea... Lupu: Ce ai mah, licuriciule, ce ai patzit ? Lic: AAAAi de ***..... Lupu: ZIii mah ! Lic: Pai mergeam io aseara prin padure ... AAAi de *** mea... shi vad o licuricioaica mancatziash, super buna .... Lupu: shi , shi ? Lic: Shi m-am dus , shi io ca omu, deh s-o ***......... Lupul: (Nerebdator) Shi shi ? Lic: SHI-MI BAG bag **** in ala care mai arunca chistoace de tigara aprinse prin padure!!! :)))) |
Ce inseamna laTV...
Categoria ''Catalin Radu-Tanase'': ''...a fost batut cu salbaticie...''(traducere: i-a tras doua palme) ''...dupa o urmarire c-an filme...''(traducere: s-au fugarit pe scari, si unul a cazut) ''...ingrozitoarea catastrofa...''(traducere: i s-a inecat unuia oaia) ''...calvarul de neinchipuit...''(traducere: le-a luat apa doi magari) ''...dupa o noapte de cosmar...''(traducere: li s-a taiat curentul) Categoria ''Andreea Esca'' ''...transmitem in direct de la fata locului...''(traducere: am inregistrar acum trei ore) ''...actiune prompta a fortelor de ordine...''(traducere: au venit dupa trei ore si au facut proces verbal) ''...atmosfera este de-a dreptul incendiara(traducere: striga doi tampiti ''Hai Dinamo'') ''...ritmurile trepidante...''(traducere: canta Liviu Guta) |
Quote:
|
An Arab was interviewed at the US Embassy for a U.S.A. Visa Consul : What is your name? Arab: Abdul Aziz Consul: Sex? Arab : Six to ten times a week Consul: I mean, male or female? Arab : Both male and female and sometimes even camels. Consul: Holy cow! Arab : Yes, cows and dogs too!!!! Consul: Man,........isn't it hostile? Arab : Horse style, dog style, any style Consul: Oh..........dear! Arab : Deer? No deer, they run too fast!
|
Haha super tari bancurile :lol:
|
Doua blonde stateau de vorba.
La care una: -Auzi draga cica acuma e la moda S*X in ureche !! La care cealalta blonda uimita. -Pai cum draga nu surzesti ?? La care prima blonda. -Da ce draga cand ai facuto in gura si amutit ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 08:23. |
- Copyright 2026 4Tuning