Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   ProTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/70591-protv-curse-ilegale-masini-centrul-bucurestiului.html)

xtrim 12-03-08 13:09

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini în centrul Bucureştiului

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1418902)
ideea de baza este....
atata timp cat se fac curse ilegale seara noaptea pe drumuri publice ne expunem riscului, uneori scapam alteori ne frig, nu sunt fericit ca am dosar si altele dar asta este... am 19 ani nu imi convine....dar cine se da la curse risca... noi am picat acum de papagali asta e cert...pt ca nu a fost nimic am deja un avocat bun...si sa speram ca o sa iasa bine asa cum le urez la toti... bafta si sa fie pe pozitii tari NU AU PROBE ADEVARATE

Multa BAFTA ! :D

toxygene 12-03-08 13:26

Corect, intr unul in tine si te face praf....cred k iti schimbi parerea.Cel mai corect ar fi sa se organizeze la fiecare sfarsit de saptamane curse legale sa-si potoleasca fiecare nevoia de adrenalina 8) si prbabil n-ar mai fi asa multe probleme.....dar in fine e mai usor sa te dai seara pe o alee decat sa organizezi ceva.

cozo 12-03-08 14:24

Ce tampiti !!!! Cum pot sa vorbeasca asa de un om care a organizat mai multe curse legale???? In tara asta de c...t nu mai exista respect deloc . Sunt scarbit !!!!!!
Dar, TRAIM IN ROMANIA, si asta ne maninca toti nervii......

dud3x 12-03-08 14:29

De cele mai multe ori, materialele care apar pe TV, ajung la "reporteri" chiar din mana celui de langa tine, care filmeaza cu telefonul, uimit fiind de "organizarea cursei ILEGALE". Astia ar trebui usuiti!
Nu cred ca actiunea respectiva este filmata de polititisti 100%. Sunt cadre din afara masinii de "politie". Si cand spun asta ma refer la cele de la start.

MS 89 SRG 12-03-08 15:02

este pacat ca nu ne intelege si pe noi cineva......

Vj_AlecS 12-03-08 16:20

cik politia trebuie sa previna...de unde ca erau camuflati prin tomberoane.X(X(X Multa vorba pe aici k daca intri in unu k daca intri in altu...uni toata munca pe care o presteaza si toate castigurile sunt bagate in masini asta e pasiune...si daca nu este un loc unde sa ne dam? asta e ..pe strazi Eu cred ca nu ai ce lectie sa inveti...poti vedea 100 de accidente si 1000 de dosare penale... adrenalina nu tine cont!!! bafta si sper ca nu am ofensat pe cineva

pHlow 12-03-08 16:28

Voi cititi putin cu atentie? Cand cineva necunoscut pune problema de curse ..toata lumea zice nfs ,fast &furios..ce sunt alea, vise..etc.. Si tot persoanele alea cer o pista. Pai daca nu exista curse ilegale, ineamna ca nu exista o problema. Si daca nu exista , dc s-ar chinuii cineva sa contruiasca o pista. Trebuie sa va hotarati cum o dati.. Ori exista curse ilegale si avem nevoie de o pista pt a diminua numarul, ori nu exista si atunci se mai pot cumpara cateva bmw-uri si alte alte porcarii pt politie,senatori,etc..

GolfuletzS 12-03-08 17:08

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1418044)
se pun banii intr-un cont...si trimisa chitanta celui care plateste cuiva
- pe bune acum sincer risc sa iau teapa la 100 de lei e o suma zic io normala daca nu mica pt asa ceva deci cu 100 de lei in buzunar sau nu cam tot aia e....20 de l de benzina... :|
nu ai cum sa iei teapa nu se atinge nimeni de contu ala pana nu se strange destul sa se ia ceva...si sa se faca

www.402.ro

Sindrom 12-03-08 17:28

am si eu o intrebare daca stiti ce inseamna pentru politie curse ilegale???? daca scrie pe undeva sa ma anuntati si pe mine...vreau sa stiu pe ce se bazeaza

ady_dl3 12-03-08 17:41

ma lashi ma...cica nimeni nu a invatat nimic din aceasta poveste...poi ce ei se asteptau sa se opreasca baiesti...normanl...asta e viata lor!!!!

Khalis 12-03-08 17:47

@Sindrom: nu mai stiu exact textul de lege, dar in mare: orice intrecere sau eveniment cu caracter de intrecere desfasurat pe drumurile publice fara autorizatiile corespunzatoare se considera cursa ilegala.... cam asta zice legea. Evident este mai mult decat interpretabil, de-aia politaii fac abuzuri si de-aia un avocat bun te poate scapa din aproape orice situatie ;)

gabitzUU 12-03-08 18:03

si daca mergem in card si ne oprim la un semafor pe rosu si o ambalam 7000RpM+ pe loc si cand se face verde plecam primele 2 masini in forja? e cursa? :|

sierraSB 12-03-08 18:29

cursele ilegale au si ele farmecul lor.este un instinct primar al omului sa faca ce nu ii este permis.gradul de adrenalina este mult mai mare in acest gen de curse si bineinteles ka sunt o atractie.si referitor la "traim in romania"....imi pare rau,dar curse ilegale se organizeaza si in tari precum mexic,sua,chiar si germania,sa nu mai vorbim de Japonia care este lider in materie.devoreaza aia zeci,sute de km de banda pe noapte.

Psycho 12-03-08 18:37

Re: PROTV: Curse ilegale de maşini mai ceva ca in NFS

Quote:

Originally Posted by Kiki (Post 1419036)
ei scapa mai usor...pt ca nu au fugit...asa mi-a zis avocatu meu... e chiar usor cazul, are multe gauri legea dar la mine e mai naspa oricum pana nu se solutioneaza cazu... nu se intampla nimic...asa ca...doar mie mi-a fost luat permisu pt fuga atat dar sa vedem ce o sa iasa dupa pronuntare si daca nu iese bine pt mine fac recurs... cel putin 2-3 ani direaza asta pt ca sunt zeci de amanari...asa ca tre sa invingem sistemu...solutia-> avocat perspicace si cu sange in instalatie

bun deci in consecinta ... ca nu am inteles te-au alergati si te-au prins si ti-au luat carnetu sau te-au invitat la ei .... asta unu la mana doi l amana ce naiba a fost in capul tau sa fugi .... mai ales ca termenul de cursa illegala nu este specificat in codul rutier ... zice intrecere sportiva ... *** .. ca sa zic asa .. la fel ca si cu aia cu ... sa adaptezi viteza la conditiile de trafic pana la limita evitarii orcarui pericol .. e o frectie ... da asta e .. poate ai facut-o si din teribilism zic si eu .. nu te supara pe mine .. nu te cunosc ... dar asta imi vine in momentul asta in minte ...sau poate a fost un impuls de moment ...

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1418886)
stiu ca pare suspect dar nu este!

acum un an ..nu dau nume unde s-a organizat o liniuta importanta! venisera multe masini, locul era bun si printre noi era si un logan GALBEN de care nu stia nimeni nimic, nu ai fi banuit ca era de la POL, si statea loganasu linistit si ii filma pe toti pana a venit unu la el si ii zice: "hai ba te dai? cu cine te bag" de atunci iti inchipui ce urmariri au fost!

stii ce era frumos sa raspunda ala .. nu ma nu pot sa ma dau ca sunt in timpul serviciului :))

alin21 12-03-08 18:59

atunci nu ne ramane decat sa facem o pista din piatra cubica sau sa gasim o pista de avioane parasita,daca exista asa ceva in romania sau au vandut-o ............

All times are GMT +2. The time now is 23:22.

- Copyright 2026 4Tuning