![]() |
Re: Rebirth of a car
cine stie unde gasesc pentru un ford taunus din '76, suspensii, frane..dar sa fie preferabil noi..si eftine :)
|
Piese noi si ieftine nu o sa prea gasesti.
Oricum la piesele noi sunt preturi rezonabile si de calitate, pt ca sunt doar cateva firme serioase care mai fabrica piese pt masini mai vechi.Dar, la comanda se poate aduce cam orice piesa. Eu majoritatea pieselor le-am pus noi, ca unele piese (ma refer la frane, directie, suspensie) nu merita sa le pui second. Pune o poza cu Taunusul tau sa il vedem si noi:) |
hell'O
https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/23371-ford-taunus-1-6-76-a.html driver nu stii pe undeva niste suspensii bilstein sau ceva pana la 2 mil bucata? si sabotzi frana, discuri, placute..bucse pentru cardan...etc..ce piese ai mai bagat si tu.. |
Un prieten are magazin de piese auto si el mi-a adus cam tot ce am avut nevoie.Eu la al meu mai am de schimbat doar bucsile din bratele de la puntea spate, in rest toata partea mecanica este noua.
Cu o cruce cardanica, sau poate chiar cardan complet cred ca te pot ajuta eu. Amortizoare iti recomand sa iti iei de-alea pe gaz. Sunt mai tari si mai durabile decat cele pe ulei. Daca pe spate ai de schimbat si sabotii si tamburii, mai bine iti pui frane pe discuri ca iesi cam la aceeasi bani, dar macar ai frane incomparabil mai bune. Am un prieten care poate sa iti faca modificarea asta. |
drivere cam de ce bani vb la o modificare de asta la frane pe spate ca m-as baga..?amortizoare am luat de la tekno de la mag., si discuri pe fata normale, si placute...in rest nici nu stiu ce imi mai trebuie, as schimba si eu tot bucsaraiu, dar nu stiu cat o sa ma coste. Acum cu arcurile nu stiu ce sa fac, sa le cumpar noi sunt forte scumpe..inca 6 mil numa pentru arcuri..si nu stiu cum sa imi ridic un pic masina, ca i forte joasa..am auzit ca poate fi si din cauza a ceva bucsi de la puntea fata..
Daca mai potzi sa imi dai ceva sfaturi.. |
Daca vrei iti dau arcurile mele de pe fata, ca pt mine sunt prea inalte si am gasit arcuri sport, dar nu am bani pt ele:)
Spatele ti-l pot inalta eu f usor si elegant si se va si intari putin suspensia. Treaba cu franele o sa te coste in jur de 3-3.5mil. lei. |
Da ce arcuri ai gasit sport si nu ai bani..ca sunt chiar eftine de tot..io am gasit la 148 de euro toate 4 arcurile sport si super calitate, dar nu mi le pot pune la mine ca si asa i forte joasa masina!!
Conversia asta la frana pe spate-pretul e numa manopera sau si componentele? |
Pretul e cu montaj cu tot
|
daca vremea tine cu noi ..saptamana asta se fac aripile pe ford...incet incet se finalizeaza
|
Lasa fordul:p...vine si el...1100 4 life...incet, incet...ufomobilul va ajunge purtator de mesaj...poze ufo?....ceva?
|
2 Attachment(s)
una mica..asa asteapta materialele de interior
azi facem poze si cu fordul ..coamele .sa fie:D |
3 Attachment(s)
niste poze facute seara>>>pregatirea aripilor pt paint
|
5 Attachment(s)
si inca cateva cu masina vopsita iar......pe repezeala pt a vedea in mare coamele
|
Ce sa zic....nu prea imi place "treaba" aia care se vrea a fi pleoapa pe faruri, dar in rest masina arata DEMENTIAAAL.....se poate sa faci niste poze mai luminate ???
Siiii ar trebui sa o mai cobori un pic .....bafta in continuare. POZEEE POZEEEE |
capota aia a fost o idee in prima faza pt driveru oricum se schimba capota aia ii clar ..stau pe capul lui cateva zile si ne apucam de alta
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning