![]() |
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
Quote:
|
Re: EXCLUSIV Dacia SANDERO - poze interior, motor si 3 variante de culoare in ROMANIA
75 de cai si 90 de cai benzina
si cele 2 dci-usi pe motorina |
O sa vedeti ca se va vinde bine, si va aparea si o versiune RS sau ceva de genul acesta, cei de la Renault o pregatesc, de aceea nu au dat drumul si la motorizarea 1.6 16v 105 cai. va avea un alt body kit. Eu nu consider k este ceva de ras la ea, pt k la pretul la care se poate cumpara un sandero, nu iti poti lua nici un polo nici un 206, desi arata cam la fel toate 3.
Succes tuturor! |
Emblema noua Dacia parca e desfacator de bere:lol: Per ansamblu o masina frumoasa pt banii ei, pacat de spatele urat. Sa vedem cat de fiabila va fi pe drumurile noastre toate8)
|
Uite, eu am 1310 si tot zic ca e urat Sandero asta. Asta nu inseamna ca o fi a mea mai breaza. Multa lume a zis de Logan ca e urat(printre care si eu) dar daca ar fi sa compar un Logan cu Sandero, as alege Loganul. Aici ma refer doar la aspect fizic. Daca e sa ne bagam si la motorizari, o dam in alte subiecte gen Solenza sau Nova GTi. Nu zic ca cei de la Renault isi bat joc de Dacia dar incep sa cred ca au facut din Dacia un fel de marca test. Daca prinde la public, scot un Renault bazat pe platforma respectiva, daca nu, fabrica masinile pentru cativa ani dupa acre trec la alt model.
|
ba baietzy da mari critici de arta mai sunteti voi...e urata; e desfacator; e lighean; cazan sau cum vreti...eu zic ca e o masina ok...pt. romani care nu stau fantastic la buget si pt aia care vor o masina noua in schimbul unui cazan de vreo10-20 ani pe care dai 3000euro si in care mai bagi semestrial vreo 500euro...si apropo si vechea dacie 1310 tot de renault era facuta doar k dupa revolutie a mai suferit cateva modificari estetice (CN zambetu lui iliescu etc)...stati linistiti nusi bate nimeni joc de dacie doar noi care vb aiurea...tot noi (romani)ne-am batut joc si de aro si nu la-m dat celor de la mercedes drept dovada anul trecut compania aro a vandut 16masini din care 13pt MApN...DECI RENAULT A FACUT CEVA DIN DACIE poate daia a iesit cea mai vanduta masina din ROMANIA
|
Quote:
|
....unui cazan de vreo10-20 ani pe care dai 3000euro si in care mai bagi semestrial vreo 500euro...
500 de euro semestrial este foarte OK. Sunt bani mai putini decat ratele pe 6 luni la Sandero . . .diferenta e ca Dacia Logan sau Sandero sau oricum se va numi urmatoarea caricatura de la Colibasi cand o termini de platit in 7 ani deja e numai buna de dat la REMAT. Problema de fond este defapt alta . . . .pe forumul asta ar trebui sa posteze pasionatii de masini . . . utilizatorii obisnuiti ar trebui sa se mute pe forumurile monomarca dedicate automobilelor lor. |
are fata de Renault Clio si spatele e:| in rest e misto ROTILE SUNT FOARTE FRUMOASEEEEEEEE
|
ce cul esti si cum vezi tu de fapt toate substraturile.:lol:
din discutia despre masini ai dat-o-n balarii si discutam acum despre user si locul de postare.:rolleyes2 ai ceva impotriva mea? :evil: |
Ford_V6 si de'tzi pica ceva la masinutza aia a ta straina si te dai cu capu de toti peretzi pentru piese ce faci ? o ei frumos cu Rtab'ul ? :)
|
Quote:
Scz de off-topic. |
Quote:
|
Din ciclul Stiati ca...
Stiati ca Sandero va avea un pret de 6400 de EURO ? (pret pentru versiunea de inceput). Ce masina NOUA cu volan si 4 roti iti iei in banii astia ? Ca sa nu mai zic, ca atunci cand e vorba de a lua o Dacia, tot "pasionatii" recomanda ca mai bine sa iei o cazatura de pe vremea cand era tataie flacau. Dar bagati-le bai oameni buni ideea asta si celor care cumpara masini noi de la alte marci. De ce sa ia ca prostii BMW Seria 5 cu 50.000 de euro, ca in 2 ani sa il vanda cu 20.000 ? Mai bine ia o batranica :D:D |
E clar . . . are adepti si din pacate o sa aiba succes si asta . . . in ce lume traim :((
Sa traiti fericiti cu masinile voastre noi under 10.000 de euro . . . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning