![]() |
Re: Dacia Sandero
masina arata bine, este un progres facut de dacia
astept sa o vad live si ce pret va avea arata mult mai bine ca loganul |
probabil este deja off_topic mesajul , preturile sunt cunoscute . varianta de top va fi de 9500 euro , pe benzina .varianta cea mai mica va fi de 6500 sau 7500 euro , parca .in acesti bani veti avea 90 de hp , ceea ce este f frumos . cu mici modificari ,ajungi sa mai castigi cativa cai putere .nu te vei putea da pe magheru , cel putin nu imediat ! :P
si , da, nu compari o masina germana cu una romaneasca ! un M3 stiam ca sare de 70 000 de euro ( sau te duci in germanica , o iei busita ,din 2002 , cu aceiasi bani ) ! acest sandero , in cei 10 000 de euro , e ok . cine nu viseaza la un audi , un opel , sau cateva mii de euro bagati in fibra de carbon / sticla , turbine si cipuri ? este o varianta acceptabila , iar pretul este mai mult decat decent . still,bordul si jantele puteau fi nitel mai lucrate ,macar sa fie 10 000 in cap ! :) |
am vazut zilele astea noul sandel
destul de bn seamana cu varul sau de la renault clio breack(daca ma insel corectatima) oricum semana leit cu renault |
arata bine masinuta atat la interior cat si la exterior (parerea mea). Oricum e un pas facut inainte de Dacia; puteau insa sa slefuiasca putin din pret.
|
Quote:
|
bin bai destept eu vroiam sami bat joc de masina k sasa ii copiata dupa renault clio 80% si noi romanii nam putut sa facem o masina originala
|
Quote:
On-topic : Stie cineva cum s-a descurcat Sandero la testul elanului pe apa ?Am citit intr-o revista ca ar avea nevoie de ESP,cand e pe APA,sau e doar abureala ?!:?: |
si ai aflat tu in inteligenta ta ca toate renaulturile sunt asamblate in turcia nu?
|
Quote:
|
Quote:
On-topic: Chiar nu stie nimeni despre testul elanului la Sandero e intr-o revista dar nu mai tin minte care :sad:. |
1 eu numi scriu niciodata varsta reala pe un forum sau un site am bagat un an la intamplare si 2 eu nici macar nus din mures si 3 sa speram k vom avea succes si cu sandero cum am avut cu loganu in franta si in alte tari
|
Quote:
ca asa putem si noi sa spunem ca avem 10 ani si avem 10 ferrari , 20 lamborghini si mai departe...ca dee... suntem pe un forum public .. si nu spunem adevaru !!! .... incearca sa te limitezi la a spune adevaru...si a vorbi atunci cand esti intrebat .... on`topic : ce se aude despre modelu` ala sport Sandero ? stie cineva ceva ? |
on`topic : ce se aude despre modelu` ala sport Sandero ? stie cineva ceva ?[/QUOTE]
Sandero RS?nu am mai auzit nimic de el....am vazut ca este disponibil un kit SUV ,daca mai gaseste cineva ceva sa posteze aici;) |
Quote:
|
Quote:
Sandero RS ar putea fii o reusita pentru Dacia dar cred ca si la un pret pe masura. |
| All times are GMT +2. The time now is 19:33. |
- Copyright 2026 4Tuning