![]() |
Re: Matizu' meu
E banal de pus angel-eyes, mai ales daca cumperi cerculetele gata facute cu 50 de lei :) Singura problema e sa nu se topeasca de la bec, solutia la care ma gandisem eu fiind angel eyes din neon 100 lei perechea :)
|
Daca se pune xenon, nu se va topi. ;)
Chestia cu angel eyesul nu stiu daca va fi in viitorul apropiat. Momentan am in plan alt lucru... Edit: - s-a montat una bucata xenon - celalalt nu imi merge - saptamana asta s-ar putea sa dau o fuga sa iau "completarea" - s-a montat una bucata bec halogen cu tenta albastra pentru a nu se vedea urat: un bec galbui si unul alb/albastru - s-au montat 2x becuri de pozitie pe LED-uri - albastre - s-a polisat (nu extraordinar) masina... - s-a curatat filtrul de aer cu kit de curatare K&N Maine, poimaine... poze. :D |
De cat ai pus xenoanele? Adica...xenonu' ca e doar 1 :P Sper sa iti rezolvi si cu alalalt :)
|
De 6k.
Trebuie rezolvat... Se vede prea tare cu xenoane. |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
Matiz fara ochi:))
Bine Mustange, de ce nu iti pui plasma in bord ?;;) |
E in plan. :)
|
si geamuri electrice ? dar finala ? a..am uitat...mai exista cica proiectoare cu ochi de inger:))
|
Quote:
Proiectoare? Nu ma complic cu asa ceva. ;) Mai bine imi fac farurile asa si las niste proiectoare banale. |
da folia? folia unde e folia ? folia?
|
Bre' ... nu pun d'aia. :D
Inca nu merita cheltuiala. :) |
sa-mi zici si mie cum ai facut cu angel-eyes-urile...ca vrea si fata pt broasca:-P
|
Inca lucrez la ele, fata... :D
Momentan sunt doar xenoanele puse. :D |
10 Attachment(s)
Am promis pozele... iata-le. :)
- 1-4: cum arata xenoanele (plus pozitiile) in interiorul farului :) - 5-8: xenoanele aprinse... o idee ambigua - pozele nu sunt exceptional de clare - 9-10: fotografii cu turometrul pe timp de noapte - ca nu stiu daca vi l-am aratat pana acum. :) |
Ce ai pus in bord ca efectul e super? Sau sunt becurile originale si din cauza camerei se vad albe?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:29. |
- Copyright 2026 4Tuning