![]() |
Re: Masini Tunate Din IASI
e audi RS ! VEcin cu mine nu face parte din nici unclub si nici nu e el cu siturile astea de tuning ! Dar Are :P
|
Detalii ceva? :D Roaga-l frumos sa faca niste poze la "motoras"/masina si sa dea niste specificatii ;;). Imi place la nebunie ^_^. Lup in blana de oaie
|
Quote:
|
Mnezo , te contrazic putin . este audi A6 :p(stiu ca S6 avant la modelul asta nu e ) , eu stiam de la tip ca a facut swap de engine , mai inainte avea un motor de genul 2.5TDi . oricum e meseriasa masina , ma auzit-o pe independentei odata ... m-a lasat fara cuvinte . O masina din 90 , cu un motor bun poate face nebunii curate :) .
|
Quote:
Nu-mi da voie sa accesez linkul de pe urbanracing catre 4tuning. Imi poti spune cateva chestii in legatura cu Urban - Scurta / Urban - Medie / Urban - Lunga? Te rog mult ca e taica-meu dornic sa participe. |
Quote:
|
eu am inteles sper sa nu gresesc daca e asa imi cer scuze .. am inteles ceva de genu ca la urban intra categria logan
|
Quote:
|
xtreamer:
vor fi 3 grupe: autohton, urban, pofesional ca si clase: mica, medie, mare diferenta intre masini se face dupa lungimea acesteia, deoarece traseul va fi facut de asa natura incat 30 cm sa conteze... vor fi 2-3 manevre in care vom solicita precizie semnalizate cu jaloane sau ceva care sa nu zgarie masinile la grupa autohton intra doar masini romanesti la grupa femina intra doar soferite, indiferent de masiini la grupa urban intra orice masini, orice soferi-soferite la grupa profesional intra masini fara banchete, scaune, roti de rezerva, cu rollcage, preparate pentru raliu, difturi, etc.... daca mai aveti nelamuriri vedeti pe www.urbanracing.ro.im sau id mess rpilive |
Ok. Mersi de informatii :)
|
Quote:
|
cred ca are motorul 20V 2.6 de S6 stock 230 cp , dar cu modificari se duce mai sus :p
|
Quote:
|
Quote:
|
Dar alte masini nu gasiti? Doar G5-ul lui DYU? Poate aveti alte treburi! Sa va faceti si voi unul si apoi sa va vad cum comentati!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:10. |
- Copyright 2026 4Tuning