Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Masini Tunate Din IASI (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/69021-masini-tunate-iasi.html)

MnezO 19-10-09 11:45

Re: Masini Tunate Din IASI

e audi RS ! VEcin cu mine nu face parte din nici unclub si nici nu e el cu siturile astea de tuning ! Dar Are :P

Xtremer 19-10-09 12:04

Detalii ceva? :D Roaga-l frumos sa faca niste poze la "motoras"/masina si sa dea niste specificatii ;;). Imi place la nebunie ^_^. Lup in blana de oaie

morpheusmaster 19-10-09 12:21

Quote:

Originally Posted by Xtremer (Post 2731746)
Detalii ceva? :D Roaga-l frumos sa faca niste poze la "motoras"/masina si sa dea niste specificatii ;;). Imi place la nebunie ^_^. Lup in blana de oaie

Altfel spus "Sleeper"...arata inofensiv dar rupe stilu cand o calci :) Detalii despre event de pe 1 gasiti aici http://www.urbanracing.ro.im/

Bogdan.IS 19-10-09 12:28

Mnezo , te contrazic putin . este audi A6 :p(stiu ca S6 avant la modelul asta nu e ) , eu stiam de la tip ca a facut swap de engine , mai inainte avea un motor de genul 2.5TDi . oricum e meseriasa masina , ma auzit-o pe independentei odata ... m-a lasat fara cuvinte . O masina din 90 , cu un motor bun poate face nebunii curate :) .

Xtremer 19-10-09 16:56

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2731798)
Detalii despre event de pe 1 gasiti aici http://www.urbanracing.ro.im/

In legatura cu evenimentul asta...Care e diferenta intre Autohton Racing si Urban Racing? Te roooog da-mi cateva detalii.
Nu-mi da voie sa accesez linkul de pe urbanracing catre 4tuning. Imi poti spune cateva chestii in legatura cu Urban - Scurta / Urban - Medie / Urban - Lunga?
Te rog mult ca e taica-meu dornic sa participe.

morpheusmaster 19-10-09 22:11

Quote:

Originally Posted by Xtremer (Post 2732715)
In legatura cu evenimentul asta...Care e diferenta intre Autohton Racing si Urban Racing? Te roooog da-mi cateva detalii.
Nu-mi da voie sa accesez linkul de pe urbanracing catre 4tuning. Imi poti spune cateva chestii in legatura cu Urban - Scurta / Urban - Medie / Urban - Lunga?
Te rog mult ca e taica-meu dornic sa participe.

Am sa ii spun organizatorului de acest thread si intrebarea ta si in cel mai scurt o sa iti raspunda chiar el. Eu personal nu stiu

D3m0N 19-10-09 23:26

eu am inteles sper sa nu gresesc daca e asa imi cer scuze .. am inteles ceva de genu ca la urban intra categria logan

Xtremer 20-10-09 09:54

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 2733901)
Am sa ii spun organizatorului de acest thread si intrebarea ta si in cel mai scurt timp o sa iti raspunda chiar el. Eu personal nu stiu

E membru pe forum? Sa-mi dea un pm :) sau sa-i dau eu.

euromarket 20-10-09 12:07

xtreamer:
vor fi 3 grupe: autohton, urban, pofesional
ca si clase: mica, medie, mare

diferenta intre masini se face dupa lungimea acesteia, deoarece traseul va fi facut de asa natura incat 30 cm sa conteze... vor fi 2-3 manevre in care vom solicita precizie semnalizate cu jaloane sau ceva care sa nu zgarie masinile

la grupa autohton intra doar masini romanesti
la grupa femina intra doar soferite, indiferent de masiini
la grupa urban intra orice masini, orice soferi-soferite
la grupa profesional intra masini fara banchete, scaune, roti de rezerva, cu rollcage, preparate pentru raliu, difturi, etc....

daca mai aveti nelamuriri vedeti pe www.urbanracing.ro.im sau id mess rpilive

Xtremer 20-10-09 15:48

Ok. Mersi de informatii :)

MnezO 23-10-09 13:50

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 2731814)
Mnezo , te contrazic putin . este audi A6 :p(stiu ca S6 avant la modelul asta nu e ) , eu stiam de la tip ca a facut swap de engine , mai inainte avea un motor de genul 2.5TDi . oricum e meseriasa masina , ma auzit-o pe independentei odata ... m-a lasat fara cuvinte . O masina din 90 , cu un motor bun poate face nebunii curate :) .

Mai nu stiu sigur detalile despre masina dar cand baga pedala-n "fund" da cu esapamentu de pamant !

Bogdan.IS 23-10-09 14:37

cred ca are motorul 20V 2.6 de S6 stock 230 cp , dar cu modificari se duce mai sus :p

pneuma 24-10-09 14:39

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 1435181)
da aia e... dar unde a facut`o si cam cat l`a ajuns nu stiti?

e facut la ager si nu cred k l-a ajun mult

pneuma 24-10-09 15:08

Quote:

Originally Posted by slacker. (Post 2428501)
:)
G5-ul lui Romulus. ce numar are opelul ?

frate mai multe poze cu g-5 lui romulus

CRyS` 24-10-09 19:34

Dar alte masini nu gasiti? Doar G5-ul lui DYU? Poate aveti alte treburi! Sa va faceti si voi unul si apoi sa va vad cum comentati!

All times are GMT +2. The time now is 06:10.

- Copyright 2026 4Tuning