![]() |
Re: B-05-npa
E buna si una in 4 tr. da ce fac la 120 merg cu 5 mii de ture ? Imi venea sa mor de nervi ca nu merg la brasov cu masina mea,ghinion.
|
4000, nu 5000 de ture.
se mai pleaca la bv? |
ce se mai aude de masina daniel? teai apucat de vopsit?
bafta |
Nu am avut timp de nimic m-au omorat astia cu munca.Trebuie sa pun cutie de viteze mai inatai , cred ca azi o pun k imi e un dor sa ies cu babuta pe strazi sunt satul de camioane dube si alte prostii eu vreau dacia mea.
|
hai ca trec pe la tine sa urcam cutia sus,si poate facem si un peste maine;)pe la braila.
|
te-am vazut ieri :D ai trecut prin 23 ,se vede bine raw masina pe sosea ;);) joasa .
ceva noutati?? multa bafta in continoare si mult succes. |
MS frumos. Ce sa zik am schimbat doua cutii de viteze k cea a masinii a ramas blocata in tr.a 5a am fost duminica la mare , imi place cum se comporta masina , pe autostrada nu am mers mai jos de 140 da pacat ca urla planetarele cred ca la ajunge si lor , usor usor se rezolva.
|
Quote:
|
Da nu gasesc nicaieri o bara fata of of of ......
|
Quote:
bafta mult succes. |
Pai cred ca asa o sa fac si eu k nu gasesc deloc deloc.
|
2 Attachment(s)
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un VT? In locul mastii fata si a ochelarilor vreau sa fie totul negru (gen plasa) si capota putin prelungita dar daca se poate la colturi sa fie dreapta nu curbata, ca in poza cu golful. Multumesc
|
1 Attachment(s)
Am incercat eu ceva... sper sa te ajute;)
|
trebuia sa incerci la'' Show Off
Various, Masinile Voastre Preparate ''. ce mai face masinuta?mergi cu ia la cluj vineri? |
Ms frumos pt VT. Cred ca ar iesi ceva interesant la masina , astept sa intre banu pe card si dau o fuga prin vitan.
Eu as merge cu masina la cluj da mai vine cineva cu mine ? Macar o persoana .....:sad: |
| All times are GMT +2. The time now is 05:02. |
- Copyright 2026 4Tuning