Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz din 2003, "restaurat" in 2007 (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/68484-matiz-2003-restaurat-2007-a.html)

LUCI BV 89 WRC 02-08-08 18:07

Re: Matiz din 2003, "restaurat" in 2007

Quote:

Originally Posted by TM32CIP (Post 1675480)
adevarat

poate sunt eu absurd, dar eu asta inteleg prin a restaura o masina :
https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43606-tico-evolution-tm32cip-and-tm08spe/page-5.html

mult succes in continuare

Masina a fost restaurata,so refacuta "normal" nemodificata asta e ideea,am vazut masina la inceput si am vazut acum in ce stadiu este,masina a fost restaurata complect si Razvan i-a mai adus micile imbunatatiri spuse mai sus
multumesc pt intelegere si bafta Razvanele,sa vedem noile achizitiiii

coman razvan 02-08-08 18:21

Quote:

Originally Posted by LUCI BV 89 WRC (Post 1675829)
Masina a fost restaurata,so refacuta "normal" nemodificata asta e ideea,am vazut masina la inceput si am vazut acum in ce stadiu este,masina a fost restaurata complect si Razvan i-a mai adus micile imbunatatiri spuse mai sus
multumesc pt intelegere si bafta Razvanele,sa vedem noile achizitiiii

Asa este Luci, de accea si titlul threadului este "Matiz din 2003, "restaurat" in 2007", avand cuvantul resaturat intre ghilimele! Deci cum spui tu, refacuta "normal" cu mici modificari! :-)

coman razvan 09-08-08 18:14

8 Attachment(s)
Am revenit cu ceva noutati!
1) Bov la evacuare (este pus pe tips pentru ca nu intra in teava, se aude frumos)
2) Embleme in relief SE
3) Leduri albastre pentru pozitie
4) Filtru aer sport
5) Ce nu se vede : gresat caseta directie, rectificat discuri frana, schimbat scut cutie viteze, schimbat brate bara rigidizare fata!
Sper sa va placa ce am facut! :-)

spark88 09-08-08 18:52

Da ai facut o treaba minunata...........
Arata bestial filtrul acela,ma bucur ca ai reusit sa il montezi :D
bafta si sper sa mai vedem multe modificari la micul gigant :-P

coman razvan 09-08-08 18:56

Quote:

Originally Posted by spark88 (Post 1687774)
Da ai facut o treaba minunata...........
Arata bestial filtrul acela,ma bucur ca ai reusit sa il montezi :D
bafta si sper sa mai vedem multe modificari la micul gigant :-P

Multumesc sparky si eu pentru filtru si pentru ca m-ai ajutat cu una, alta!
Sper si eu sa ii mai fac cate ceva, acum sa vedem ce! Mai e ceva de lucru pe la frane (etriere, placute...etc.), dupa vedem noi! :shock:
Multumesc pentru urari! :oops:

D o n n 09-08-08 18:58

felicitari pt ce ai reusit sa faci pana acum...spor in continuare...

coman razvan 09-08-08 19:00

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1687784)
felicitari pt ce ai reusit sa faci pana acum...spor in continuare...

Multam frumos domnu'!

Geo_ZGA 09-08-08 19:04

Bravo, arata bine :) Bov ala e de fapt "fake bov", dar sunetul e misto :p
Cu filtrul ala vezi cum faci, poate ii gasesti alta pozitie, undeva sa fie ferit de caldura de la motor si sa-i tragi o priza de aer din bara fata, un burlan ;)

coman razvan 09-08-08 19:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1687796)
Bravo, arata bine :) Bov ala e de fapt "fake bov", dar sunetul e misto :p
Cu filtrul ala vezi cum faci, poate ii gasesti alta pozitie, undeva sa fie ferit de caldura de la motor si sa-i tragi o priza de aer din bara fata, un burlan ;)

Da...fake bov! :oops:
As fii bine sa fac cum zici tu...ceva de genu' asta zici...sau chiar asa?! :oops:
Multumesc! 8)

Snapy_xxl 09-08-08 19:29

Nu imi place domle. Deci kitch, 100% kitch. BOV fals, filtru cica "sport", litere lipite, ce-s alea?

Hai ma ca stii ca glumesc. Foarte tare ideea cu BOV si un + pt filtru sport. Cum zice si Geo, cauta un mod sa separi filtrul de motor. Cand ai timp, fa un scurt filmulet cu sunetul Bov si al filtrului :D

Mai trebuie sa te felicit si eu? :lol:

coman razvan 09-08-08 19:33

Quote:

Originally Posted by Snapy_xxl (Post 1687832)
Nu imi place domle. Deci kitch, 100% kitch. BOV fals, filtru cica "sport", litere lipite, ce-s alea?

Hai ma ca stii ca glumesc. Foarte tare ideea cu BOV si un + pt filtru sport. Cum zice si Geo, cauta un mod sa separi filtrul de motor. Cand ai timp, fa un scurt filmulet cu sunetul Bov si al filtrului :D

Mai trebuie sa te felicit si eu? :lol:

Multumesc domnul Sabin!:oops:
O sa fac si un filmulet cum se aude...cat de curand! :shock:
Ma mai gandesc daca fac chestia cu "burlanul"! Sa vad cum se comporta motorul, oricum daca trage aer mai cald e mai bine ca arderea e mai puternica! Vad eu cum fac! :rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2

Geo_ZGA 09-08-08 19:44

Sa zicem, ceva de genul... dar e exagerat burlanul ala, plus ca nu inteleg de ce s-a dus cu el tocmai in partea stanga. Nu e spatiu sa tragi un burlan in partea dreapta jos, exact in dreptul filtrului? Sa il duci undeva in bara, jos, la grila dintre proiectoare... ii dai cateva gauri in partea de jos a burlanului, ca sa se scurga apa care eventual ar intra pe gura burlanului. La filtru ai putea sa incerci sa-i faci o cutie despartitoare fata de compartimentul motor si sa duci burlanul acolo.

coman razvan 09-08-08 19:52

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1687850)
Sa zicem, ceva de genul... dar e exagerat burlanul ala, plus ca nu inteleg de ce s-a dus cu el tocmai in partea stanga. Nu e spatiu sa tragi un burlan in partea dreapta jos, exact in dreptul filtrului? Sa il duci undeva in bara, jos, la grila dintre proiectoare... ii dai cateva gauri in partea de jos a burlanului, ca sa se scurga apa care eventual ar intra pe gura burlanului. La filtru ai putea sa incerci sa-i faci o cutie despartitoare fata de compartimentul motor si sa duci burlanul acolo.

Da man...asa este! Dar ar fii o problema! Acolo "jos" e foarte mult praf! Si probabil daca etansez filtrul bine...tot praful ala se va opri in filtru! Asa ca nu este foarte bine...ce zici? :???:

Geo_ZGA 09-08-08 20:03

Pai si unde e problema? Asta e si ideea, praful sa se opreasca in filtru ;) Eu asa am avut pus burlanul pana la accident, in bara fata... acum o sa il pun tot acolo, cat praf crezi ca poate sa traga? Doar nu mergi numai pe drumuri de tara...
Ideea este ca filtrul trebuie sa traga aer rece, nu cald! Aer rece = bun :lol: Cea mai simpla verificare a ce am spus eu: alearg-o ziua, cand e foarte cald, si noaptea, cand e racoare... se simte diferenta, tocmai din cauza aerului, care e mai rece noaptea.
Fa si tu cateva probe, cu burlanul scos, cu el pus... vezi cum e mai bine. eu zic ca e mai bine cu burlanul pus, la mine chiar se simte diferenta acum, fara burlan trage mai slab.

Snapy_xxl 09-08-08 20:20

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1687870)
Pai si unde e problema? Asta e si ideea, praful sa se opreasca in filtru ;) Eu asa am avut pus burlanul pana la accident, in bara fata... acum o sa il pun tot acolo, cat praf crezi ca poate sa traga? Doar nu mergi numai pe drumuri de tara...
Ideea este ca filtrul trebuie sa traga aer rece, nu cald! Aer rece = bun :lol: Cea mai simpla verificare a ce am spus eu: alearg-o ziua, cand e foarte cald, si noaptea, cand e racoare... se simte diferenta, tocmai din cauza aerului, care e mai rece noaptea.
Fa si tu cateva probe, cu burlanul scos, cu el pus... vezi cum e mai bine. eu zic ca e mai bine cu burlanul pus, la mine chiar se simte diferenta acum, fara burlan trage mai slab.

Daca tot se vorbeste de filtre de aer si cred ca sunt ontopic daca intreb. Geo, ce se intampla daca scot cutia rezonatoare de le filtrul de aer? Mi-am bagat putin capu' pe acolo dar inca nu m-am pus sa demontez tot. Vreau sa fac aceiasi chestie ca in poza pe care a pus-o Razvan.

All times are GMT +2. The time now is 12:58.

- Copyright 2026 4Tuning