![]() |
Re: B 28 N U T
2 Attachment(s)
va salut.urc 2 filmari cu B 28 N U T scoate flacari pe tobe si bubuia:D,defapt rateuri controlate.:pistoles:
|
Quote:
|
:Dla mine este simplu,am calculator de 1.6 si e dat sa consume mai mult un pic:lol:''nasol in oras 14,15''.
si pana se incalzeste asa face,da rateuri,:lol:bine controlate |
Draguta foc daciuta asta,ar fi frumoasa daca ar fi clean look fara manere, un bad boy ...imi place ca mergi pe LOWrider...:D tine-o tot asa...si sa incerci sa mai scapi de unele stickere de pe ea!Sper sa nu te Superi!
|
1 Attachment(s)
Quote:
aseara era umed pe jos si ne-am jucat un pic cu frana de mana:lol: |
dragilor utilizatori al forumului 4tuning,va urez LA MULTI ANI si multe inpliniri(roti mari cu garda pe 30,arcuri si amortizoare cat mai mici,motoare turbate cat mai mari,vopsea cameleon sau mata,boxe cat mai mari,statii cat mai multe,dvduri din belsug si multe altele:) )pe anul 2009
|
Quote:
L.E.: si fara bandourile laterale cred ca ar arata mult mai bine, parerea mea, numai bine :D |
Quote:
o idee buna cu barile.iar la bandori o sa cada,cand o sa o vopsesc,dar pana atunci le las asa ca se vede urat lipiciul ala,dc le dau jos. |
foarte tare masina ta.... imi place mult....\''''\
aveai un topic cu 2 scaune de vanzare mai le ai??? https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/102675-dacia-1310-31-bvs.html |
da,inca le mai am.nu mai mi-am dat silinta sa le vand.le dau cu 100 ron amandoua,nu sunt rupte jerpelite etc.trebuiesc curatate un pic,atat.
|
mi se pare ca te.am vazut joi seara prin Cta...corecteaza daca gresesc...oricum respect ptr munca depusa...frumoasa masina...;)
|
frumoasa dacia! m-ar interesa sa stiu si eu cu cat ai da tot flansele si jantele incaltate! respect pt munca ta1 e frumoasa!! :D
|
Quote:
|
Quote:
|
frate am studiat topicul si nu pot sa zic decat ca e un killer ride! e low e agresiva e bestiala! sper ca te-ai uitat si tu pe topicul meu! oricum eu vreau sa-mi fac masinutza simpla curata si f joasa! si ami ales sa aiba acolo catvea iepe in plus!:):):):) oricum la tine e jos palarie si inca odata am vazut ca din dacie se poate scoate o masina superba daca exista cap si finante:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:18. |
- Copyright 2026 4Tuning