![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
intunecata ma.. lasa ca o fac eu in seara asta cand ajung acasa
P.S. : Ce font ai folosit.. ? Ala o sa imi trebuiasca! |
1 Attachment(s)
Sigla nr.2 >>> Astept pareri >>
P.S.: "NewUnicodeFont" -- fontul despre care vb ! |
Re: hmmmmm
Quote:
|
Succes cu clubul baieti .... si Ranek astept pozele alea pe mail
|
k :) nu mai astepta ca deja ti leam trimis :)))
|
3 Attachment(s)
Vedetzi shi voi care va plac..
|
E interesanta 1 si 3. La unul fontul de grafitty se potriveste cu underground, iar la 3 imi plac culorile :)
|
pai sa intre underground tuning sa decida... :D mie imi place shi 2... da un aspect de lcd... :D
|
pai 2 e si normal sa dea efect de LCD deoarece fontu e specific ...Eu nu am inteles ceva , sigla trebuie sa fie aia de pe masina sau aia de pe site?! ... sau logo-ul care sa apara pe tricouri , sepci , masini , cani , ziare :)) .. si multe altele ?!
|
Una universala... Sa se decida lumea pe care o vrea shi dupa aia o adaptez eu... :)
|
scuze Ranek...am aspasat pe l....si nu,nu te iau la misto....deci sa intelege-ti mai bine care e viziunea mea despre aceasta sigla/logo al clubului e in felul urmator:
1 - sa fie ceva incadrat...delimitat...sa poata fi facut si sticker exact ca logoul 2 - ceva simplu,dar in acelasi timp sa atraga ochiul si sa se inteleaga ce reprezinta 3 - incercati sa bagat ceva...poola mea...o masina...o roata...o turbina ceva....da nu ceva gen o poza...ceva stilizat ca si cum ar desenat... cam atat...cine il face calumea...are o cinste.. |
@Cipin :> ok ... teai exprimat destul de bine :D .. sa vad ce pot sa fac ;)
|
Deci:
As Dori Sa Organizam O Intalnire A Apsionatilor Auto Din Galati Intr-un Club Cunoscut Al Galatiului!!! Care Ar Fi Ideea Acesteai Intalniri? -sa Ne Cunoastem Si Noi Mai Bine -sa Discutam Despre Masini Si Tot Ce E Legat De Ele -sa Vedem Pe Retroproiector Filme Documentare Despre Si Cu Automobile Va Rog Postati Cei Interesati De Acest Eveniment. Numai Bine |
ok underground eu cu vin dar sa spui unde si cum ne vom recunoaste in club sau unde ne vom intalnii
|
T sustin 100% ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:25. |
- Copyright 2026 4Tuning