Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeile inseala mai mult ca barbatii?? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/67382-femeile-inseala-barbatii.html)

D R A 11-05-08 20:22

Re: Femeile inseala mai mult ca barbatii??

@Trixi
Nu regret nimic din ceea ce am facut si nu imi pare rau de absolut nimic .
Din fiecare relatie sau experinta am luat lucrurile bune si am invatat din infrangeri ... asta este toti suntem oameni si toti gresim dar mai trebuie sa si reflectam la ceea ce am facut ( parerea mea ), cum ai zis si tu "suntem departe de a fi perfecti"

O seara buna tuturor!.

Blondy26 11-05-08 22:39

shtiu ca majoritatea de aici sunt baietzi dar am vazut topicul si nu pot sa ma abtzin sa nu-mi spun parerea...eu cred ca se inseala in egala masura dar din motive diferite. eu una, de exemplu as insela cel mai mult din razbunare. poate e prostesc dar asta e si nu sunt singura...

Sasha 12-05-08 09:13

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1528240)
shtiu ca majoritatea de aici sunt baietzi dar am vazut topicul si nu pot sa ma abtzin sa nu-mi spun parerea...eu cred ca se inseala in egala masura dar din motive diferite. eu una, de exemplu as insela cel mai mult din razbunare. poate e prostesc dar asta e si nu sunt singura...

nu conteaza ca sunt majoritatea baieti si parerile lor sunt impartite:twisted:... cat despre razbunare....mai gandeste-te daca merita:peace:

Blondy26 12-05-08 14:24

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1528721)
nu conteaza ca sunt majoritatea baieti si parerile lor sunt impartite:twisted:... cat despre razbunare....mai gandeste-te daca merita:peace:

uneori chiar se merita..adica daca el n-ar putea sa se abtzina de la o tipa care ii place, eu de ce as m-as abitzine sa pun labutza pe vre-un individ care-mi pare simpatic?;)merg pe echitabilitate, poate din orgoliu mai mult dar asta e.parerea mea :D

Sasha 12-05-08 14:35

Quote:

Originally Posted by Blondy26 (Post 1529251)
uneori chiar se merita..adica daca el n-ar putea sa se abtzina de la o tipa care ii place, eu de ce as m-as abitzine sa pun labutza pe vre-un individ care-mi pare simpatic?;)merg pe echitabilitate, poate din orgoliu mai mult dar asta e.parerea mea :D

ai si tu dreptate, dar sunt cazuri in care razbunarea nu`si are rostul sau stiu cateva exemple care tot din razbunare au facut greseli mari si dupa aia sa vezi regrete:roll: poate nu e cazul tau:peace:

Blondy26 12-05-08 14:37

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1529279)
ai si tu dreptate, dar sunt cazuri in care razbunarea nu`si are rostul sau stiu cateva exemple care tot din razbunare au facut greseli mari si dupa aia sa vezi regrete:roll: poate nu e cazul tau:peace:

asta e o alta poveste..nu am particularizat..am generalizat dar intr-adevar..sunt situatii si situatii...oricum, dupa asemenea faze despartirea e iminenta cu tot pay-back-u`...

Eugen_TL 12-05-08 15:26

blondo :) ai zis ca AI INSELA ! iar eu te intreb AI INSELAT? :D

Blondy26 12-05-08 15:39

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1529381)
blondo :) ai zis ca AI INSELA ! iar eu te intreb AI INSELAT? :D

in primul rand depinde ce intelegi tu prin inselat.in al doilea rand, nu, nu am inselat pentru ca nu am avut motiv sa o fac.

Eugen_TL 12-05-08 15:56

pai la toate modurile de inselat :) asa cum apare in DEX !
hmm probabil se uita prietenu pe forum a? :D :P

Blondy26 12-05-08 16:11

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1529464)
pai la toate modurile de inselat :) asa cum apare in DEX !
hmm probabil se uita prietenu pe forum a? :D :P

nu era vba de asta:))...as a matter of fact are si user pe forum;). si nu ma ascund de nimeni,parerile mele sunt clare si le spun in fata. se pare ca lui i-au convenit.:) si ca sa lamuresc in cazu in care asta era dilema, nup, nu l-am inselat, in nici un mod posibil, din DEX, din dictionaru de neologisme sau ce mai vrei tu;)

Eugen_TL 12-05-08 16:22

n-ai facut dar o vei face ! :) asta e legea omului :) :P

Sasha 12-05-08 16:35

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1529541)
n-ai facut dar o vei face ! :) asta e legea omului :) :P

nu e obligatoriu;)

Eugen_TL 12-05-08 16:54

eu nu cunosc persoana sa nu-i fi fugit o data in viata ochii dupa altcineva,sa se gandeasca macar o data la altcineva, sa dea un sarut altcuiva decat cui trebuie,sa intre in pat si etc etc...toate astea sunt forme de inselat dupa parerea mea ! :) eu unul sincer spun ca as prefera ca prietena sa se culce cu unu si apoi PA decat sa intre la sufletel sa se gandeasca la el ..asta e adevaratul inselat dupa mine ! ca mai calci o data stramb si apoi PAPA nu are nimic dar sa nu fie obisnuinta :)

Sasha 12-05-08 17:00

Quote:

Originally Posted by Eugen_TL (Post 1529613)
... eu unul sincer spun ca as prefera ca prietena sa se culce cu unu si apoi PA decat sa intre la sufletel sa se gandeasca la el ...

cata dreptate ai la partea asta....:roll: - no comment!

Blondy26 12-05-08 17:42

eugen,sa stii,ca fata e foarte dificil sa te detasezi sentimental...asta e adevarul...oricat de "dure" am vrea sa parem...indiferent cat de putin, tot ne implicam asa ca this is risky business.
ah, si in alta ordine de idei, daca as fi pusa in situatia sa raman cu respectivu chit ca m-a inselat dar nu s-a implicat in treaba cu individa cu care m-a inselat, prefer sa ii spun adio si n-am cuvinte ptr ca cel putin in cazu meu e vba de orgoliu si de demnitate...

All times are GMT +2. The time now is 01:14.

- Copyright 2026 4Tuning