![]() |
Re: Machetele mele - andreizr1
8 Attachment(s)
Salutari, vorbeam si pe topicul lui Calin despre machetele Bburago 1/43 , despre cele reusite ca macheta , dar le strica rotile alea nasoale.
M-am pus pe treaba si am facut un super Viper RT/10 ( rotile de la lamborghini gallardo street tuners ) , Eu zic ca a iesit ceva de capul ei. A doua este un porsche 904 Cararama. Enjoy! |
defapt asta era si smecheria...imi aduc aminte ca si mie mi-a zis cineva de ea
chiar a iesit bine, nici eu nu sufar butucii aia pe care bb ii numesc "roti":ballbounc mno asta e:eyebrow: Porschele este foarte frumos, este una dintre machetele cararama despre care eu nu stiam, arata foarte bine:yes: bravo pentru machete, imi plac:!: |
Bravo!
Ma bucur ca ai reusit si arata chiar foarte bine asa Viper-ul. Porsche-le il am si eu de la Thunder, e foarte fain intradevar. |
excelent...te apropii de adevar
mai ia un lambo din acela si foloseste rotile de fata si ptr puntea spate de la viper...o sa vezi ca da mai bine...asa cum e acum, rotile din spate sunt prea mari spor la treaba... |
5 Attachment(s)
Renault 5 Turbo 1/43 ( foarte draguta macheta, cu detalii excelente , nu stiu ce producator este ptr ca nu scrie )
Alpine A110 1/43 delprado |
Uuu, ce faine sunt amandoua. Acuma le-ai luat? De unde?
|
Quote:
salut Calin , alpine- ul e nou iar R5-ul e mai vechi sunt luate de pe ebay . |
6 Attachment(s)
Lancia Stratos 1/43 DelPrado , o macheta excelenta , si te ajuta sa vezi ce proportii are masina in realitate, ceea ce nu vezi in poze. O masina care nu m-a impresionat prea tare pina cind am vazut formele , in " 3d " ;)
Datsun ( Nissan ) 240z 1971 1/43 Delprado , taticul lui 300 ZX si 350 Z si de altfel al intregii game Z de la nissan |
6 Attachment(s)
Salutari , azi 2 japoneze ;)
Toyota supra 1/43 Motor max ( jenanta de noua, dar am incercat sa o salvez cu un set de jante noi :-P ) Mazda RX-7 1/43 Delprado ( ptr ca e neagra nu prea se vede in poza, dar macheta este excelent realizata ) enjoy ! astept parerile voastre despre supra ... |
frumusele japonezele, chiar imi place cum ii sta suprei cu jantele alea, iar rx-7 e interesanta dar cred ca ar fi dat mai bine pe alta culoare, dar nu m-ar deranja sa o am in colectie si asa neagra :D.
|
6 Attachment(s)
2 supercar-uri
Jaguar XJ220 delprado 1/43 ( o macheta f bine facuta , dar a ajuns la mine fara o oglinda ) Si ... am mai salvat un Bburago 1/43 de la monotonia rotilor naspa :) Ferrari F40 1/43 , rotile pe spate nu au iesit chiar cum mi-ar fi placut, dar nu raman ele asa :) |
oricum ca au iesit sau nu cum ai vrut, eu zic ca arata foarte bine.total schimbata macheta.buna initiativa:wink:
|
4 Attachment(s)
Azi 2 masini ( aproape identice )
Lamborghini Miura 1/43 Mondo motors Nu m-am putut hotari la culoare , si le-am ales pe ambele :D Pe cea rosie am facut un excercitiu ... am pus jante mai moderne , voi ce ziceti , arata mai bine ? Sau sa le las pe cele originale ? |
ala rosu e mai "bengos"...:)
|
Frumoase imi plac :joy:
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:56. |
- Copyright 2026 4Tuning