![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
Ti-am vazut skoda la ERA..f frumoasa.
|
ce fel de sticker vrei razvane?
probabil cu 4 tuning |
ei da. vrea parasolar direct :))
|
sau de ala ! :rolleyes2
|
vreau si eu sticker cu 4tuning..de unde fac rost?:)
|
de la o firma de colantari se face faorte usor
|
Quote:
legea drepturilor de autor nu cred ca imi da voie si nu cred ca e corect sa-mi fac eu stickerul. parasolarul cum arata? |
pentru parasolar trebuie sa fi membru ! sau iti poti face un parasolar propriu fara sa existe asemanare intre parasolarul tau si cel al cluburilor din comunitatea iasi
|
Va rog fara off topic si stikere si altele... ! Aveti Cafeneau pentru asa ceva ! Aici discutii doar despre noi membri!
|
buna seara!
sa ma prezint si eu ca sa nu zica lume ca am dat buzna asa pe forum; Ma numesc Adrian,am 20 de ani,sunt din Pascani,student in Iasi,pasionat de masini modificate.Momentan conduc masina familiei,un Logan diesel,visez la un Lancer EVO X. |
bun venit onix toti am plecat de jos asa ca nu prea conteaza momentan ce masina detinem intelegi:???:
|
bine ai venit onix...:D
|
Join the Madness !!!
|
2 Attachment(s)
Salut , sunt Bogdan . Posesor de Audi 80 1.6 Diesel , dar nu posesor de permis :(((.Elev , Audiaholic :twisted: .
imi plac : masinile , camioanele si nu in ultimul rand fetele :chick: Cazanu , mi-a ramas mie , dupa ce taicamiu a luat alta masina pt familie. Sa conduc stiu , regulile rutiere le stiu , numa permisu ala ticalos imi trebe . Prima data m-am sculat la volan la 9 ani in bratele lui taicamiu , eu cu volanu , taicamiu cu pedalele :D , si prima data am dat-o solo la volan la 13 ani . frecventez des copoul , cu un tovaras cu un Suzuki Swift rosu , cand am sa vad mai multa lume de pe 4 tuning , am sa vin si eu pe acolo :tetter: Numai Bine :D |
bine ai venit. si atat.
daca vrei sa fii privit bine, te rog frumos, nu te urca la masina fara permis. suntem nebuni, suntem cum suntem, dar incercam pe cat se poate, pe langa "micile scapari" in trafic, sa fim totusi o comunitate care sa se respecte si sa respecte. asa ca, te rog, in numele comunitatii, fara suparare & stuff: nu condu fara permis, nu condu baut si un calduros BINE AI VENIT ! |
| All times are GMT +2. The time now is 06:07. |
- Copyright 2026 4Tuning