![]() |
Re: Bujii NGK,Discuri Brembo,Filtre K&N,Hengst, UFI, si alte piese de marca
2 Attachment(s)
Acum pe stoc Toba sport INOX universala
Attachment 940258 Attachment 940259 Diametru iesire 100 mm Diametru intrare 63.5 mm Diametru corp toba 165 mm Lungime corp toba 300 mm pret 285 ron. Transport gratuit in toata tara ! |
amortizoare punte spate renault laguna 1 1.6 16 V .. ceva mai puternice.. eu am doar amortizoare nu am arcuri pe puntea spate... si se lasa masina foarte tare si vreau sa fie ceva mai stabil spatele
|
Quote:
salut garda la sol nu este data de amortizoare, poti sa pui cele mai tari amortizoare din lume , si tot se va lasa .... eu iti ofertez 2 sachs -uri pe gaz. din gama Advantege , amortizoare extrem de bine facute. 390 ron / buc - term de livrare 2-3 zile cam astea ar fi cele mai bune amortizoare ptr masina ta. ( exceptind cele sport ) andrei |
salut as avea si eu nevoie de bujii pt. golf 5,1.6 fsi,serie motor bag. daca aveti si un pret va rog . multumesc
|
1 Attachment(s)
Quote:
Bujii NGK , cele ptr masina ta Attachment 945730 le ai in 2 zile, pret 24 ron / buc mersi andrei |
Quote:
|
Quote:
da-mi te rog si tip motor . |
Quote:
|
DISC FRANA FATA VENTILAT
Caracteristici: diametru 280 mm Spate DISC FRANA SPATE PLIN Caracteristici: diametru 264 mm z20let motor opel astra G bertone coupe 2001 Ma intereseaza , un brembo perforat astept pret pe pm sau aici Si nu in ultimu` rand niste placute pentru ele. In cazul in care nu ai brembo perforate da`mi un pret la alta firma dar tot perforate. |
1 Attachment(s)
Quote:
Set 2 discuri Brembo sport Line Diametru [mm] 280 mm Īnaltime [mm] 42 mm Tip disc frāna ventilat / perforat Grosime disc frāna [mm] 25 mm Numar gauri 5 1565 ron tva inclus / 3-5 sapt Pe spate nu exista decit discui normale |
salut..m`ar interesa si pe mine pt un e36 1.8i
-ulei castrol 10w40/ edg sport 10w60 (in functie de pret) -filtre (ulei si benzina) -buji -pivotul de langa roata (inferiorul cred) -placute frana fata si saboti pt spate Sa imi faci si mie un pret pt fiecare in parte. Merci frumos! |
Quote:
Salut avem pe stoc promotional Ulei Full sintetic Castrol Formula RS 10W60 la 4L doar 165 ron / bidon !!! Made in germany Ptr restul pieselor te rog sa-mi dai si seria de sasiu. Andrei |
salut. set complet de bujii (4+4) pt alfa romeo 156 motor 2.0 ts 155cp, 1997?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Salut e nevoie de 4 bujii asa Attachment 987607 Plus 4 bujii asa Attachment 987608 Le avem ambele pe stoc , pretul e pe privat Mersi Andrei - AutoZR1 . net |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:19. |
- Copyright 2026 4Tuning