![]() |
Re:
Quote:
ASTA INCERC SA FAC, SA-L TREZESC DIN DERIVA. FLORIAN INCA MAI POATE FACE CEVA BUN IN LUMEA CURSELOR, INSA CRED CA A GRESIT DRUMUL. DE MULTE ORI E PREA USOR INFLUETABIL SI ASTA IL COSTA. |
Re: DACA CONTEAZA PENTRU CINEVA!!!!!!
Quote:
IMI PERMIT SA-TI FAC O SUGESTIE. NU PARI UN TIP USOR DE INFLUENTAT, NU-TI CUNOSC NICI MOTIVELE INSA VREAU SA STI CA NU E O SOLUTIE SA ABANDONEZI. FIECARE ARE DREPTUL LA PROPIA PARERE SI E BINE SA TREACA TOTUL PRIN FILTRUL MINTII LUI CAUTAND SOLUTIA OPTIMA DE REZOLVARE A PROBLEMEI. DACA AI O PARERE CE NU COINCIDE CU A NOASTRA NU O SA FI DUSMANUL NOSTRU PESTE NOAPTE! ESTI LIBER DIN PUNCTUL NOSTRU SA PARTICIPI ORIUNDE ASA CUM DE FAPT E ACCEPTAT TUTUROR SI ESTI BINE VENIT CAND E VORBA DE LEGAL RACING. |
-Nu ma costa nimic. In 3 ani nu am facut mai nimic pt NSL pentru ca am fost aproape de tine si m-au interesat mai mult evenimentele LR.
-Este timpul sa ma ocup mai mult de acei oameni care ma urmeaza. -Problema asta nu te afecteaza cu nimic. Nu inteleg de ce esti asa violent fiind constient ca numai tu in viitor poti avea de pierdut. Chiar nu vezi ca sute de oameni citesc aici. Panarama de aseara nu-ti poate aduce decat puncte in minus in fata oamenilor si mai important este ca-ti pierzi increderea lor. Pacat cand tu trebuia sa fi modelul de urmat. |
Re:
Quote:
Eu zic ca ar trebui sa te retragi din chestia asta si sa`tzi vezi de L.R. in continuare!Sa`l lasi pe Florian sa`si faca treaba lui!Tu conduci L.R. nu NSL!........ |
Re:
Quote:
Eu nu am nici o problema sunt relaxat tu vad ca suferi si nu stiu de ce. Sincer fara Sei si Andrei nu cred ca poti sa faci mare lucru dar oricum succes. |
Re:
Quote:
SEI este unul din princilalii membri fondatori ai NSL , daca nu ma insel chiar vicepresedinte, Andrei Tentean este si el membru fondator al NSl ambi in sunt prieteni apropiati asa cum a fost si Florian, iar dreptatea i-a facut sa fie de partea opusa ultimului. Eu nu am un conflict deschis cu nimeni NSl sau Florian ori MR sau altcineva.E o perceptie gresita. Pe Florian nu l-a impiedicat nimeni sa faca ceva pt NSl dar asta e genul de om nu prea ii place sa faca pt alti, mai mult pt el. Acest fapt il poate confirma si Micutu care a justificat ruperea lui de NSL si prin motivul ca se misca prea putine acolo si ca nu se dezvolta, il rog sa confirme sau infirme spusele mele. Bafta la toata lumea! |
Oricum am ramas in ceatza si nu sunt lamurit deloc :ballbounc din cele relatate de voi!...
|
-Frumos .....de vina in tot e Florica.
-Ei sau rupt in munca pt NSL si Florica a cules roadele. -Ce nu sa facut e de vina Florica -Ce sa facut tot prostul de Florica e de vina. -Sebastian nu are nici-o implicare......SeI este GURU!!! Andrei de neinvins.... -Cat mai ABERATI? Nu exista pic de bun simt? -Comportament la nivelul PRESCOLAR. -R U S I N E- |
Re:
Quote:
Respect Florica :peace: |
Re:
Quote:
Bun simt nu a existat niciodata si nici nu va exista! |
Eu nu inteleg dee ce tot mai continuati cu discutia asta.
Fiecare a zpus ce avea de spus, si s-au luat niste decizii. Cred ca cel mai bine e sa lasam timpul sa vb, sa vedem cat de infloritor va fi NSL-ul dupa Florica, cat de mult va avea acesta de suferit dupa plecarea din NSL, cat de intelept a fost el cand a inregistrat denumirea, care vor fi avantajele lui Sebastian si cat de mult te ajuta o masina puternica sa conduci un club auto. Parerea mea e ca dupa tot acest balci, singurul care a avut de castigat e tot cel in care s-a vrut sa se arunce cu pietre, si cred ca normal ar fi ca Florica sa depuna in contul NSL suma necesara pt reclama pe care acestia i-au facut-o fara sa vrea. Si mai am inca o inedumerire... De ce cluburile pe care le reprezinta in momentul de fata nu au luat aceasi decizie si in cazul celor care de cate ori au avut ocazia umplau frigiderele dee carne celor dee pe forum? Nu va chinuiti sa-mi raspundeti, ca eu nu am frigider... |
O masina puternica nu e de ajuns sa conduca un club :wink:
Cei care sunt cu No Speed Limit, sunt cu Florica, nu cu masina puternica. :wink: |
De ce nu se inchide odata topicul asta? Cred ca a trecut destul timp ( peste limita spusa de Gratian ) pentru dreptul la replica!
|
si daca inchizi topicul ce rezolvi daca conflictul ramane deschis
|
Re:
Quote:
nu e nici un conflict. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning