![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
Quote:
da eu ERAM si acolo o sa o vezi mereu ... sunt director acolo la BT Asigurari ( o sa vezi fie CUPRA, fie BORA ) !! ;):arrow: |
bora o vedeam mai demult ... ca eu pe acolo stau ...
da nu era foarte nasol lovita cupra ... era mai mult zgariata offtopic : la casco ceva reduceri ?:) |
Quote:
normal ca reduceri ... cauta-ma si vb ... 0788 805 963 sau 0722 805 963 !! :idea::arrow: |
imi pare fffff rau pt tine :((((((((((((((((( sa o i a naiba pe aia !!!
|
Quote:
asta este ... saptamana viitoare cica este GATA si o sa pun 2-3 poze cu EA atunci !! ;):idea::arrow: |
Pfff..o masina avariata nu va mai fi niciodata cum a fost noua :shock::shock::sad::sad::cry::cry: ..Problema este dak aia a fost pedepsita :x:x..Cine drq le da permisu acestor specimene de femei?
|
deci.. pur si simplu NU ma cuvinte ce sa zic. masina noua.. full option.. mai e si cupra.. vai:(( deci imi pare fff rau.. :cry:
|
poate bagi si u mai multe poze :( q masina :( ... imi pare rau .. :(999999999999999999999999999
|
sper sa ca iti da masina noua ..
|
Cosmine dar in poza aceea cu leonul lovit nu are trapa . Tu parca aveai trapa la a ta :arrow::arrow::?::?::!::!::idea:
|
pai voi nu ati inteles ca aia din poza nu e masina lui Cosmin?
|
AA scuzeeeeeeee mi de scuze aia a fost un exemplu...dar a lui este mai slab avariata decat aceea am inteless Doamne credeam k asa e a lui :shock::shock::oops::oops::rolleyes2Scuze ink odata
|
maine o sa va pun POZE cu MASINA , cea din poza aceea NU este a MEA !! era in service , avea 100 KM si era un FR !! :rolleyes2:idea:
a mea este GATA si maine va pun poze cu EA !! ( a fost avariata pe partea DREAPTA doar ) !! :idea::arrow: |
cand am vazut poza aia turbasem :((chiar imi pare rau pt acest incident ata e bine k na fost mai rau :D
|
e bn
.. si eu m am speriat prima oara:| |
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning