Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Poze cu membri si masinile lor (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/642-poze-membri-masinile.html)

Eugen_TL 08-06-06 13:24

Re: Poze cu membri si masinile lor

masinutza imi place..dar baga niste jenti neaparat in 5spitze ...si da jos vinylul...;)

Skillzu 08-06-06 19:34

Quote:

Originally Posted by LACETTI
Poze cu carutza mea si cu mine.. :)

vitang senzation! & ferentexas ordeles!

yura 08-06-06 19:42

Hai sus si cu masina mea...

7 Attachment(s)
Pt toata lumea , "NU ESTE S8" :) ...am o "presimtire" ca ma vor intreba anumite persoane.
Masina o am de vreo 2 luni.Am cumparat`o de la un foarte bun prieten.El a adus`o din germania in anul 2001.Motorul este de 4.2 V8(cred ca se vede si in poza :) ) Full electric,piele...si "toate cele" :))
Muzica, un Md player Sony, 1 subwoofer Alpine de 500w RMS , o statie Alpine mono 560w RMS parca... o statie Magnat si un condensator de 1F ,iar difuzoare,in jur de 12 parca.Cam astea ar fi de spus......

Skillzu 08-06-06 20:17

asta da masina! sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

grande mafioso!8)

neaparat folie :lol:

ps:mic rau wooooo(woofer):lol: alah de 'tipa' in portbagaj

yura 08-06-06 21:49

Madskilz , Ms ms,datin neaparat sa-i pun folie dar nu prea mai am timp ca tre sa ies din tara cu ea,o mica vacanta de 2 luni...Dupa ce ma intorc fara discutie am sa-i pun folie,medie vreau pt ca neagra nu prea cred ca da bine la culoarea asta.

P.S. da cam "micut" el asa :D de 15",ehh mergeeee :)

GolfuletzS 10-06-06 07:15

Welcome Yura.... pe forum ! ;) frumos .... AUdi :D ... pacat ca nu ai putu cumpara Ursuletzu ;)

ps:( sunt golfuletz de pe messenger )

yura 10-06-06 08:58

Spasiba... :)) Ehhh, lasa ca acuma nu`mi pare rau.Imi parea rau atunci cand nu am facut rost de bani,dar acuma...ca mi-am luat A8`u asta ....pai...eu zic ca e diferenta de la cer la pamant si nu tre sa`mi para rau deloc.Am vazut ca si acuma e de vanzare ursuletu ala.,heee :)

P.S. Te-am recunoscut :D

B-69-TAU 13-06-06 20:14

5 Attachment(s)
mee and my car.......

sil4tuning 13-06-06 20:34

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
mee and my car.......

fugi mey de aici ca nu te cred :)
:lol:

B-69-TAU 13-06-06 20:36

Quote:

Originally Posted by sil4tuning
fugi mey de aici ca nu te cred :)
:lol:

de ce mey? ma faci mincinos?:lol: :lol: :lol: :shock: :lol:

sil4tuning 13-06-06 20:44

ne vedem in instanta domnule taur_69 :))))
mai discutam acolo ;)

danutSZY 13-10-06 22:36

2 Attachment(s)
my car!!!!!!!!!!!

EvLSant0S 14-10-06 04:33

ce bestie , :D :))

ptr tipul cu "s8`u" normal ca ai o vaga presimtire cum ca te-ar intreba lumea daca e S8 .... :D
are semnele de s8 pe el , e logic, sa te intrebe, un cunoscator isi cam da seama ca nu e , cred... :D

oricum .. felicitari ptr masina , senzatie :D

cam nasoala .. oarecum culoarea ,mergea un negru .. folie .. croame ... si aia e .. u la volan :D

spasiba .. :)) whatever that means .. :D

sNap7 14-10-06 15:47

3 Attachment(s)
Ia uite-l si pe sNap7 :D Cu masina, cu scooteru si ... aproape "surd" :)

CT-07-APV 16-10-06 00:02

4 Attachment(s)
Salutare tuturor. Acum ceva timp adica vreo saptamana mi-am propus sa ma apuc de citit tot site-ul si m-am apucat de aici de la comunitatea globala. Am citit cam tot ce era in trecut adica topicurile si am ajuns si aici. Deoarece la Comunitati locale din Constanta am pus si eu poze am zis sa pun si aici. Asa deci breakul este prima mea masina si acum mi-am luat si logan. Si pozele sunt:

All times are GMT +2. The time now is 09:05.

- Copyright 2026 4Tuning