![]() |
Re: Crazy Team Racers
3 Attachment(s)
cateva poze cu noul meu interior recent scos de la tapizat:))
|
nimic nou ?va zic eu
Gratar pe 16 august la Onesti , invitati CTR Onesti si Bacau , Vw Forum Onesti si Bacau , Nsl Brasov si poate Nsl Piatra Neamt..... |
|
Barracuda am vazut intr-un post anterior de a tau ca "mi-am" luat-o in cap la ultimul eveniment.
Ar fi o treaba sa vi la cluj pe 10 octombrie la KoRacing. Nu mi-o lua in nume de rau, just for fun. |
Quote:
|
care vine la suceava la linii :D ne vedem duminica la start
|
voi fi de sambata acolo, cred.
|
Quote:
Sageata ni te alaturi?i-ai dat alea lui Nicu? |
4 Attachment(s)
si inca nu e gata...;);)8):twisted::twisted:8)
|
7 Attachment(s)
Se pare ca am discutat destul(ce e mult strica), nu pot sa nu zic , sa nu dau verdictul final :
CRAZY TEAM RACERS Brasov e DESCHIS pentru inscrieri : adica o noua Filiala Crazy Team Racers s-a deschis la Brasov.Deocamdata doar 2 membri : George_RHD - Presedinte filiala Brasov - Dacia BV-02-RHD Attachment 1097624 Attachment 1097625 Attachment 1097627 Attachment 1097626 Reshizzo - Vicepresedinte filiala BrasovNISSAN 200SX - S13 1991; 180.000km; -169CP; -KW Arcuri; - 3" kat Toba Blitz - 3" turbocatback complet (cu downpipe si test pipe) - sparco volan - folie geamuri - hi-fi - bord modificat .. -rectificat tot motorul(- pistoane,biele, garnituri,pompa apa, pompa ulei) Attachment 1097621 Attachment 1097622 Attachment 1097623 |
barracuda , te rog sa mai intri pe linkul de sus de la filiala Brasov sa mai lamuresti lumea,sa mai dai sfaturi cand va fi nevoie,
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Vreau si eu Golf 4 1.9 TDI 120 ps:twisted: BRSOV:woowoo:
|